Folkpay

123Ticket

123ticket123TICKET is een collecterende PSP en is gespecialiseerd in Micro Payments.

Zowel SMS als (mobiele) telefoonbetalen zijn mogelijk, maar ze onderscheiden zich vooral in de mogelijkheid om ook credit card micropayments te accepteren. iDeal accepteren is momenteel nog niet mogelijk via 123TICKET.

Met 123TICKET, biedt u uw surfers de mogelijkheid toegang te krijgen tot gerichte informatie en inhoud zonder abonnement en tegen een microprijsje.
123TICKET is geschikt voor elk soort inhoud, medium of informatie beschikbaar op uw site en die u betalend wenst te maken: gerichte video’s, foto’s, beeldgalerijen, downloads van software of andere toepassingen of van elk ander soort informatie of inhoud (financiële of technische informatie, gidsen, methodes, vormingsmateriaal, enz.), kortom alles waar u geld van wil maken.

Het is zeker dat de internetsurfers zich niet kunnen abonneren op elke site die ze tegenkomen. Zelfs als uw site uiterst gespecialiseerd en professioneel is, gaan duizenden bezoekers weer weg zonder gekocht te hebben. Met 123TICKET kan u alle surfers overhalen die zich niet wensen te verbinden door een abonnement maar wel bereid zijn minder te betalen om toegang te krijgen tot meer specifieke zones van uw inhoud.
123TICKET biedt uw bezoekers een volkomen transparante aankoop in alle veiligheid.

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

X

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

X

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

JA

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

X

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

JA

Click and Buy

Wereldwijd

X

SofortBanking

Europees

X

PayPal

Wereldwijd

X

Wallie Card

Wereldwijd

X

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

X

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

X

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

X

Aansluitkosten: GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten: GRATIS

Vergelijk 123TICKET met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van 123TICKET met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met 123TICKET is mogelijk voor o.a. shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Op de websites van 123TICKET kun je kant er klare handleidingen vinden om de betaalfunctie te koppelen aan je website dus dit is geen enkele belemmering!

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over 123TICKET!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshop en/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop