Folkpay

Sisow

sisow epaymentsSisow (voorheen AssurePay) is een collecterende PSP die zich puur heeft gericht op de allervoordeligste iDeal tarieven. Als ook u gebruik maakt van betalen met iDEAL doormiddel van Sisow in uw webshop, maakt u gebruik van een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig online betalingssysteem voor maar 45 cent per betaling, dus zonder verdere kosten! Hierdoor word het voor u nog aantrekkelijker uw klanten doormiddel van iDEAL te laten betalen.

Sisow (voorheen Assurepay) is het onderdeel van The Accompany B.V. dat speciaal is toegespitst op iDEAL betalingen. The Accompany is een woordspeling van The Company (het bedrijf) en Accompany (begeleiden), en dat is nu net wat zij doen.

De voordelen van Sisow op een rij:

Sisow is de goedkoopste aanbieder van iDEAL transacties in Nederland. U bent niet gebonden aan abonnementskosten, aansluitkosten of andere extra kosten bij Sisow. U betaalt dus enkel €0,45 per succesvolle transactie die via uw webwinkel wordt voldaan. Bovendien kunt u zelf de keuze maken voor de frequentie van uitbetalen, met een maximum van eens per drie dagen. Voor het uitbetalen van een batch betaalt u slechts € 0,25. Dit betekent dat u voor het totaalbedrag over een periode van maximaal 3 dagen €0,25 betaalt. Deze kosten komen dus niet terug in de kosten per transactie.

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

X

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

X

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

X

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

X

Click and Buy

Wereldwijd

X

DirectEbanking

Europees

JA

PayPal

Wereldwijd

X

Wallie Card

Wereldwijd

X

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

JA

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

X

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

X

Aansluitkosten: GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten: GRATIS

Vergelijk AssurePay met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Maak gebruik van de registratie link voor Sisow via IPS/Internetkassa.nu en je kunt gebruik maken van een exclusief actietarief van slechts €0,10 per uitbetalingsbatch in plaats van standaard €0,25.

De diensten die Sisow aanbiedt zijn te koppelen aan vrijwel alle webwinkel software pakketten binnen Nederland. Wanneer u zich aanmeldt bij Sisow krijgt u een URL van ons. Deze URL dient u toe te voegen in uw webwinkel zodat wij de koppeling met iDEAL voor u kunnen verzorgen. Wanneer u zich aanmeldt bij Sisow krijgt u een eenvoudig stappenplan om de connectie met ons systeem te kunnen maken.

Enkele van deze kant en klare plugins zijn bij Sisow zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Sisow is ook te koppelen aan Mijnwinkel webwinkel software!

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Sisow!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshop en/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. 



24 Reviews van “Sisow”

    Review door Petra, mei 25, 2010

    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 55555
    • 44444

    Afgelopen week voor het eerst getest en uiterst positief over! Enige nadeel is dat alleen iDeal wordt aangeboden maar mogelijk dat ze ooit uitbreiden. Tarief is super goedkoop, support is top en geen extra in te voeren velden voor klanten. Binnenkort ga ik deze dienst in een Magento shop integreren.

    Review door www.brommerenscooterrijden.com, augustus 7, 2010

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Ben overgestapt van Icepay naar AssurePay. WAT EEN VERBETERING!
    AssurePay is goedkoop en overzichtelijk. Geen ingewikkelde admistratieve zaken met contracten, gewoon eenvoudig een accountje maken en klaar!
    Dus ook geschikt voor mensen met een laag transactie volume

    Review door Jan Sluman, augustus 28, 2010

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    JabezHouse.com gebruikte voor Assure Pay de originele iDEAL betalingssysteem van de ING. Na de berichtgeving dat ING/iDEAL de tarieven ging veranderen (met €20 abonnementskosten) is JabezHouse op zoek gegaan naar alternatieven. Hierbij kwam ik uit op Assure pay. Vanaf 26 juni 2010 gebruik ik deze Assure Pay iDEAL betalingssysteem. Implementatie was een fluitje van een cent. Deze iDEAL betalingssysteem is ideaal voor de startende en kleine webshop ondernemers. Assure Pay is vele malen goedkoper t.o.v. Originele iDEAL betalingssysteem als je onder de 2401 transacties per maand zit.
    Maar ook boven de 10.000 transacties kan het voordeliger worden ten opzichte van de anderen omdat je dan andere kosten kan overeenkomen (net als bij de iDEALvan ING). De schematische gegevensoverzicht is zeer duidelijk en overzichtelijk (omzet/aantallen transacties per dag, per week, per maand). De iDEAL transacties, Batches (uitbetalings)overzicht zeer overzichtelijk en duidelijk. Het zelf instellen van je profiel gegevens (bij hoeveel transacties een batch uitbetaling, kan zelf gratis worden als je kiest voor 10 of meer). Ook hun support is snel en goed. Tot nu toe heeft JabezHouse ook geen enkele foutieve betalingstransacties gehad met behulp van de Assure Pay betalingssysteem. Dus in alles is het een verbetering ten opzichte van de originele iDEAL betalingssysteem van de ING. JabezHouse.com is zeer tevreden over het Assure Pay betalingssyteem.

    Review door meo-store, december 17, 2010

    • 55555
    • 55555
    • 11111
    • 55555
    • 55555

    Heel makkelijk te integreren en volgens mij 1 van de voordeligste. Snelle e-mail response

    Review door Ralph Hanraads, februari 11, 2011

    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Sinds december 2010 Assurepay in de webshop geïmplementeerd, wat heel eenvoudig ging! Wij zijn erg te spreken over assurepay vanwege de lage kosten, en de status van betalingen. Als een betaling niet correct is afgerond krijg je direct een melding. Ook bij het uitbetalen altijd netjes een overzicht welke orders zijn uitbetaald en dit is later altijd nog terug te vinden via een eigen account op de site! Paypal/creditcard betalingen helaas nog niet mogelijk maar hopelijk komt dit later nog.

    Review door Rob, april 20, 2011

    Overgestapt van ING naar Sisow, de nieuwe naam voor AssurePay. Prima service, uitstekend iDEAL dashboard en ook nog voordeliger.

    Aanbevolen!

    Review door Carla Otten - Balieservice, mei 12, 2011

    • 55555
    • 55555
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Wij hebben ons eigen systeem ontwikkeld voor voor digitaal registreren, beheren en opvolgen: http://www.inschrijfbalie.nl en zijn zéér tevreden met de persoonlijke aanpak van Sisow.
    Wat betreft aanbod betaalmiddelen is ons bevestigd dat dit nog vóór juni danig zal zijn uitgebreid met DirectEbanking en Creditcards. Ook is ons aangeboden een mogelijkheid te bieden om bankoverschrijvingen te koppelen aan ons systeem. Kort gezegd …. prima club !!!

    Review door Braco - Ruben Goudswaard, augustus 11, 2011

    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 44444
    • 44444

    Prima gasten! Service is voor Sisow belangrijk. Ook nemen ze de tijd voor je als je (telefonische) vragen hebt en ze behandelen je als klant en behandelen je waardevol. Ik vroeg onder andere om mijn eindsaldo van 2010 om te kijken of het eindsalo uit mijn boekhouding daarmee overeen kwam om zo te controleren of alles goed geboekt was. Sisow regelt dit voor mij en stuurt mij het eindsaldo per e-mail toe. Bij mijn vorige betaalprovider Multisafepay (waar ik van overgestapt ben naar Sisow) vroeg ik hetzelfde of zij mij dat saldo konden melden. Ik heb dit vorig jaar ook al gevraagd. Zij zeiden dat ze dat niet konden en dat de enigste manier is om alles zelf na te tellen (ik heb het vervolgens in excel gedaan waardoor het ook lukte). Sisow heeft dit niet geautomatiseerd alleen de medewerker gaat het zelf opzoeken wat het eindsaldo is. Sisow helpt mij dus wel (ondanks dat ze dat moeite koste) en Multisafepay doet dit niet. Kortom Sisow levert gewoon een goede service en te samen met een van de laagste prijzen die er in de betaalmarkt is voor ideal zijn ze mijn ideale partner voor de betalingen. Ik ben voor de prijs overgestapt naar Sisow. Prijs is echter een ding service is net zo belangrijk zeker in deze tijden. Door de service die ze leveren blijf ik trouwe klant. Ze laten zien dat klanten waardevol voor ze zijn.

    Review door Bram, oktober 27, 2011

    • 55555
    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Prima club! Prima dat naast Ideal ook Mr cash/Bancontact en Duits Ebanking hebben!

    Review door M Meeuwissen, december 31, 2011

    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • Not Rated
    • 55555

    Wij zijn overgestapt van Buckaroo naar Sisow, simpelweg omdat Buckaroo ons doorgerekend per maand ongeveer het dubbele kost. Bizar dat er zo’n prijsverschil in kan zitten!

    Onze shop is geen standaard shop. We gebruiken dus geen webshop pakket en konden dus geen gebruik maken van de standaard plugins.

    Echter de API Documentatie is zeer goed leesbaar en de implementatie was ook een eitje. Als je eenmaal de iDEAL koppeling werkend hebt kun je dezelfde code voor MisterCash en DIRECTebanking gebruiken, geweldig!

    Een beetje fatsoenlijk programmeur is hooguit 2 uur bezig met de implementatie.

    De interface van Sisow zelf is zeer netjes en gebruiksvriendelijk.

    Ik heb zo’n beetje alle PSP’s in Nederland al gehad voor diverse shops, maar Sisow lijkt op dit moment wel de goedkoopste en meest gebruiksvriendelijke in heel Nederland.

    Top! Keep it up!

    Review door K Thijs, februari 8, 2012

    • 11111
    • 33333
    • 22222
    • 11111
    • 22222

    We zijn jaren klant van sisow geweest. Tot we problemen kregen met betaalsysteem. Veel klanten worden teruggestuurd naar webwinkel ipv naar betaalpagina.

    Na 2 maanden en tientallen telefoons naar hun klantendienst (‘we bellen u zo snel mogelijk terug’, maar niet 1 telefoontje terug gekregen) zijn we overgestapt.

    Overigens ook wel wat klachten van klanten over de integratie in het betaalproces (kunnen hun bank niet selecteren).

    Prijs is laag, maar tevredenheid ook. Wij hebben ondertussen voor een duurdere provider gekozen, maar hebben nu geen klachten of problemen meer. En een helpdesk die ons meteen helpt en altijd bereikbaar is.

    Review door Ginkel, februari 21, 2012

    • 11111
    • 33333
    • 22222
    • 11111
    • 33333

    Sisow heeft het te druk met nieuwe dingen toevoegen aan de ‘service’. De kern wordt daarbij vergeten, namelijk een goedlopend betalingssysteem.
    Eindeloos wachten tot je bij problemen en vragen teruggebeld wordt is geen uitzondering, zo wordt hier inmiddels al ruim 6 weken gewacht op het antwoord op een simpele vraag…
    Wordt hier inmiddels naar een andere provider gezocht, deze is onbereikbaar!

    Review door Carla Otten, mei 1, 2012

    • 44444
    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 44444

    Zoals vorig jaar al aangegeven zijn wij nog steeds zeer tevreden met deze PSP. In bovenstaande kritieken kunnen wij ons helemaal niet vinden. Inmiddels is ons systeem inschrijfbalie.nl veranderd van naam en heet nu easydus.com in verband met uitbreiding naar het buitenland en ook daarmee zijn we door sisow goed geholpen.

    Review door Stephan - Haarlem, juni 9, 2012

    • 55555
    • 55555
    • 33333
    • 44444
    • 55555

    Vandaag overgestapt van Multisafepay naar Sisow. Probleem met MSP is dat een te groot percentage potentiele klanten afhaakt in het betalingsproces, 8 tot 10% van de klanten haakte bij mij af vanwege het checkout proces wat te lang duurde omdat klanten zich twee keer moesten registreren. Mijn site is van Shoptrader die reseller is van Sisow.nl.

    Ik heb mij aangemeld bij Sisow.nl wat niet meer dan 15 min in beslag nam, daarna de heren van Shoptrader de merchant gegevens gestuurd en binnen een uur was ik gekoppeld aan Sisow.nl. Moet zeggen dat de service van Shoptrader top is. Ben erg tevreden, alle betaalpogingen waren succesvol en geen afhakers. Een simpel systeem, 1x registreren en daarna via de bank betalen. Perfect!

    Heb nog weinig ervaring met de service van Sisow.nl maar als het een goedlopend systeem is heb je geen/weinig hulp nodig denk ik dan maar!

    Review door L. Brandhorst, oktober 17, 2012

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Voor ons is er geen betere partner dan Sisow. Het lijkt wel als of geen één probleem voor hun te groot is. Alles werkt super en heb je vragen? Even mailen of bellen en je hebt antwoord. Wat ons ook opviel was de merchant area. Die is zo duidelijk en overzichtelijk!

    Review door De Houten Speelgoed Shop, november 28, 2012

    • 55555
    • 55555
    • Not Rated
    • Not Rated
    • 55555

    Account snel geregeld en goede service. Eenvoudige implementatie in mijn cs-cart webshop. So far so good.

    Review door Sven, januari 7, 2013

    • 11111
    • 44444
    • 44444
    • 11111
    • 44444

    Sisow geimplementeerd. Het systeem werkte goed.
    Totdat plotseling het account gesloten werd. Hierdoor konden er een week lang geen klanten afrekenen. Helaas niet gehoord waarom. Deze betaalprovider is daarom een GROOT RISICO !
    Snel weer teruggegaan naar voorgaande betaalprovider. Daar doen wij -als thuiswinkel waarborg- winkel al lang goede zaken mee.
    Hoewel het systeem goed werkte heel vreemd dat ons account gesloten is, zonder opgaaf van reden.
    Goedkoop is duurkoop?

    Review door Wijnvogel, april 26, 2013

    • 55555
    • 55555
    • 33333
    • 44444
    • 55555

    Ik maak een kleine webshop met WordPress (woocommerce) en verwacht 100-300 transacties per maand. Dan zijn de kosten per maand voor iDEAL van ING wel erg hoog.

    Ik ben dus op zoek gegaan naar een alternatief. Kreeg van veel mensen te horen dat Mollie een optie is, maar gelukkig Sisow ontdekt! Voordeel is dat je minder betaald per transactie en een gratis software plugin voor woocommerce. Deze lijkt in de testmodule prima te werken. Nu hopen dat ik snel alle producten geleverd krijg en mijn webwinkel “open” kan!

    Review door anne, mei 24, 2013

    • 11111
    • 44444
    • 44444
    • 11111
    • 44444

    Ik heb goede verhalen gehoord over Sisow en me daar aangemeld. Er komt een flinke administratieve rompslomp aan te pas voor je inschrijving rond is. Ik wacht nu echter al weken op activatie van mijn account! Ook erg vervelend: de helpdesk is kennelijk permanent onderbezet want op mijn mails krijg ik maar zelden antwoord. En als er al een reactie komt, moet je daar weken op wachten. Begint al goed dus….

    Review door ahmed, juni 3, 2013

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    sisow is zeer descrimneerd bedrijf zodra ze een buitenlands naam zien op het aanvraag formulier ben je meteen afgewijzigt slecht ervaring mee ik raad het niemand aan .

    Review door Edwin, oktober 11, 2013

    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Zeer tevreden over Sisow. We werken hier al een aantal jaar mee naar tevredenheid. Service is goed, uitbetalingen lopen soepel.

    Review door Mark B, januari 9, 2014

    • 55555
    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Het aanbod mogen ze van mij uitbreiden. De service is heel goed. Ik ben altijd snel en correct te woord gestaan. Het werkt in ieder geval goed in mijn OScommerce, Magento en Prestashop.

    Review door Zeer Slechte ervaring, juli 1, 2014

    • 11111
    • 22222
    • 22222
    • 11111
    • 11111

    Zeer slechte ervaring met Sisow gehad. Staan niet achter hun klanten, beantwoorden mailtjes niet, reageren arrogant als je ze wel te pakken krijgt en een vraag stelt enz enz enz. Ben echt blij dat we zijn overgestapt! Pay.nl is veel goedkoper en gelukkig zijn er nog wat aanbieders die professioneler zijn dan Sisow.

    Review door Jip, oktober 16, 2014

    • 11111
    • 22222
    • 22222
    • 11111
    • 11111

    Wat een slecht amateuristisch bedrijf zeg, 24/7 bereikbaar, schijnt het. Maar krijg geen respons. Daarnaast is de prijs nu ook niet meer zo goedkoop, dan ben je bij Pay.nl beter uit, het aanbod is ook nogal karig, creditcard duurt ongelooflijk lang om aan te vragen dik een maand of zo.

    Als je al iemand aan de lijn krijgt weten ze niet waar ze het over hebben, krijgen ze daar wel training in de eigen producten???

    Gewoon naar een van de andere die hebben hun zaken wel op orde.

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop