Folkpay

Card Gate Plus

cardgatelogoCard Gate Plus is een collecterende PSP en voorziet de internet markt van betaaloplossingen in verschillende vormen.

Aankopen via internet zijn explosief gegroeid de laatste jaren. Het aanbieden van de juiste betalingsvorm is daarbij van groot belang. Hierin speelt Card Gate Plus een essentiële rol. Via onze gateway bent u ervan verzekerd dat uw betalingen veilig en correct worden afgehandeld tegen lage kosten. We hebben een gateway ontwikkeld welke meerdere betaal methoden aan kan.
Onze service is er op gericht om u stap voor stap te assisteren bij de aanvraag en implementatie van onze betaalmethoden op uw website(s).

Card Gate Plus heeft een veilig en betrouwbaar online betaal platform ontwikkeld, de zogenaamde ‘gateway’ of ‘internet kassa’.

Een gateway wordt gebruikt om te communiceren tussen de online winkelier en financiele instellingen. Door gebruik te maken van onze gateway, hoeft u zelf geen gateway te onderhouden en te beveiligen.

Tijdens de ontwikkeling van onze gateway, hebben we ons niet gericht op een enkele betaal methode. We hebben een gateway ontwikkeld welke meerdere betaal methoden aan kan. Door nieuwe modules toe te voegen, kunnen we onze gateway eenvoudig voorzien van nieuwe betaal methoden.

Card Gate biedt verschillende pakketten:

- Entry (0 tot 100 tr.)

- Advanced (100 tot 5000 tr.)

- Corporate A (5000+ tr.)

- Corporate B (5000+ tr.)

Onze gateway verwerkt onder andere credit card betalingen, Maestro betalingen en iDEAL betalingen.

Betaalmiddel Land van gebruik Beschikbaar bij PSP
iDeal NL JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

JA

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

JA

American Express/AMEX

Wereldwijd

JA

JCB/CUB

Wereldwijd

JA

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

JA

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

X

Click and Buy

Wereldwijd

JA

SofortBanking

Europees

JA

PayPal

Wereldwijd

JA

Achteraf betalen – Klarna

Europees

JA

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

JA

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

JA

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

JA

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

JA

Carte Bleue

FR

JA

Aansluitkosten:   GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten:   GRATIS tot €500,- (Corporate B)

Vergelijk Cardgate met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Maak  direct gebruik van de betaaldienstverlening door Card Gate en meld je aan via de volgende registratie link voor Card Gate Plus via IPS/Internetkassa.nu 

Stuur direct na de aanmelding bij Card Gate Plus een mail naar info@internetkassa.nu om het actietarief te laten activeren.

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van Card Gate Plus met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met CardGatePlus is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, Moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Cardgate Plus streeft er echter naar om de klant zo veel mogelijk zelf te assisteren bij de implementatie van de internetkassa.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Card Gate Plus!

 



23 Reviews van “Card Gate Plus”

    Review door WebwinkelPro, oktober 19, 2009

    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Cardgate is een zeer fijne partner om mee samen te werken. Voor onze klanten hebben we ervaring met alle grote PSP namen maar Cardgate levert net dat beetje extra aan communicatie en zit er bovenop.

    Tel daarbij op de mogelijkheden van Mistercash en Giropay en hun lage kosten. Een keuze waar wij nog dagelijks achterstaan, vandaar dat Cardgate standaard geïntegreerd is in WebwinkelPro.

    Review door Kees Kuijpers, oktober 20, 2009

    XIB heeft een zeer goede ervaring met Cardgate als partner. Voor onze klanten maken wij gebruik van de betrouwbare betaaloplossingen van Cardgate. En met succes! Daarnaast is de integratie en de implementatie van de ‘internet kassa’ zeer eenvoudig door de plugin welke speciaal gemaakt is voor de Magento webshop. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn! Wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van Cardgate. Vooral de service, de geboden prijs-/kwaliteitverhouding, als ook het actief meedenken, wordt door ons enorm gewaardeerd. Wat ons betreft vormt de samenwerking met Cardgate een solide basis voor een langdurige relatie en zal deze nog lang worden gecontinueerd.

    Review door INVICTA Webshop, oktober 20, 2009

    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Wij zijn pas een paar maanden bezig met onze webshop, maar met name de persoonlijke service en snelle reacties van CardGate op onze vragen en opmerkingen zijn we zeer over te spreken. Lage vaste kosten zijn van belang voor een beginnende webshop en voor de toekomst de vele betaalmogelijkheden.

    Review door Jan Huibers, oktober 20, 2009

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 44444

    De jongens van Card Gate Plus zitten dicht op de zaken. Onze credit card en iDEAL betaal afhandelingen lopen prima volgens wens. Een keer goed integreren en je hebt er geen omkijken meer naar.

    Duidelijke backoffice, snelle support en heldere tarieven!

    Thumbs up!

    Review door Steven Bijl, oktober 26, 2009

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 44444

    De directe betaalmethodes spraken mij aan van Card Gate Plus. iDEAL, credit card etc. hoe een klant ook wil betalen ze worden direct door gelinkt naar de des betreffende methode. Mijn klanten haken minimaal af tijdens het betaalproces en dat is wat er nodig is. Uitbetaling, integratie en afhandeling is prima verder.

    Review door J. Pijman, november 11, 2009

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Setup en implementatie ging erg snel en verliepen vlekkeloos.
    Loopt verder (technisch) goed en ik heb geen klachten.

    Review door RJ, december 9, 2009

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Ik heb meerdere malen getracht om telefonisch contact op te nemen met Card Gate Plus. Je wordt te woord gestaan door een telefoondienst maar echt iemand van dat bedrijf krijg je niet te spreken. Ook wordt er niet teruggebeld. Echt vertrouwen geeft dat niet. Terwijl een PSP naast de geboden diensten en kosten het juist van het vertrouwen moet hebben!

    Review door Allesvoorinstallatie, mei 28, 2010

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Al geruime tijd maken wij gebruik van CardGate voor de iDEAL betalingen in onze webshop en dit naar volle tevredenheid!

    Qua service, hulp bij implementatie, reactiesnelheid, deskundigheid en vriendelijkheid steken zij wat ons betreft met kop en schouders boven de anderen uit. Van de manier waarop CardGate meedenkt met ons als ondernemer kunnen velen anderen nog een heleboel leren.

    Kortom: wij kunnen CardGate voor 100% aanbevelen.

    Review door P. Roelandts, juli 5, 2010

    • 22222
    • 33333
    • 44444
    • 11111
    • 33333

    Je moet wel veel geduld hebben er was beloofd 15 werkdagen voor het in orde brengen van de documenten, zijn ondertussen ruim een maand verder, en nog steeds geen reactie, ook telefonisch contact gehad met een telefoondienst, maar niet teruggebeld. Email geeft nu auto-reply van niet aanwezig. In het begin ging het allemaal heel vlot maar nu ben ik wel wat teleurgesteld hoop dat ik niet naar een alternatief moet zoeken !

    Review door House of Web, augustus 9, 2010

    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 44444
    • 55555

    Uitstekende service en hulp met implementatie in de webshops. Telefonisch heb ik nooit problemen gehad, en mail word ook altijd beandwoord. Perfecte prijs, geen maandelijkse kosten of opstart kosten! Ik zeg; gewoon doen!

    Review door Dimitri Joosten, maart 30, 2011

    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Omdat wij uit onze webwinkel geen enorme aantallen verwachten hebben wij gekozen voor cardgate plus.

    Ze zijn daarmee een stuk goedkoper dan een ideal abbo bij de bank en ik moet zeggen ze houden zich prima aan de gemaakte afspraken. Ik ben dus tevreden!

    Review door Amber van Driel, maart 31, 2011

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij werken nu al geruime tijd met Cardgate en wij kunnen ons geen betere partner wensen. Door webwinkelpro zijn wij in contact gekomen met Cardgate en ik moet zeggen dat de samenwerking prima verloopt. Bij vragen heb ik snel antwoord en bij aanvraag van nieuwe betalingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld buitenland wordt er altijd door Cardgate flink meegedacht. Kortom, een prima bedrijf, altijd klantgericht, vriendelijk contact, een waardevolle toevoeging voor iedere website!

    Review door DIVACHI, april 12, 2011

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Voor ons studentenbedrijf DIVACHI hebben wij een goed half jaar samengewerkt met Cardgate.

    Cardgate is goed bereikbaar, klantvriendelijk, en denkt met je mee. Ze maken geen onderscheid tussen grote en kleine klanten, daar zij ons altijd keurig en correct hebben geholpen bij problemen terwijl het aantal transacties niet om over naar huis te schrijven was.

    Ik zou Cardgate zeker aanraden, juist ook voor kleine retail starters / mkb.

    Review door RJS website productions, april 21, 2011

    goede snelle service met ouderwets persoonlijk contact en mensen die echt moeite doen om je te begrijpen en snel actie ondernemen

    Review door label-55, mei 26, 2011

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Persoonlijk advies, aantrekkelijke tarieven en de juiste betaalmethodes.

    Alle betaalmethodes binnen 2 dagen live door CardGatePlus. Credit card wil de bank zelf activeren en duurt iets langer.

    Review door Niet tevreden, december 22, 2012

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    ik sluit me aan bij de kritiekpunten van vorige reviews, daarnaast gehannes met tarieven; uitermate onvriendelijke taal vd beheerder \ sales: Wouter van Liesdonk

    Review door Duurt lang, september 2, 2013

    • 11111
    • 22222
    • 22222
    • 11111
    • 11111

    Ondertussen zit ook ik al maanden te wachten totdat alles word goedgekeurd. Als je je wilt aanmelden krijg je direct reactie op je tickets. Nu helemaal geen reactie meer, na diverse tickets en telefoontjes , helemaal niets. Erg slechte service daar bij CardGate. Toch maar op zoek naar een nieuwe.

    Review door N. Offringa, oktober 28, 2013

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij maken sinds mei 2013 gebruik van de diensten van Cardgate en zijn hier erg tevreden over: de prijzen zijn overzichtelijk en duidelijk en de klantenservice is top!

    Review door Chris Zuidema, oktober 29, 2013

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Als je vragen hebt, krijg je direct iemand aan de lijn die je daadwerkelijk helpt. Op al mijn vragen krijg ik ook antwoorden! CardGate is zeker een aanrader!

    Review door BBA Tours B.V, oktober 29, 2013

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • Not Rated

    Wij zijn zeer tevreden over Cardgate plus. Als er al een keer problemen zijn (komt eigenlijk zelden voor) worden ze gelijk opgepakt en opgelost.Medewerkers zijn erg behulpzaam.

    Review door Emile Timmers, september 4, 2014

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Vlak voor het online gaan van ons platform waren er problemen met onze initiële PSP, CardGate Plus heeft toen in razend tempo er voor gezorgd dat wij op de geplande datum met een volledig functionerende website online konden.

    Uitstekende service, als er een probleem is of vragen hebt krijg je meteen met de juiste persoon te maken en krijg je zo adequaat en snel antwoord op je vragen. Eventuele problemen worden altijd snel opgelost.

    Vooral door de korte communicatie lijnen, het goede systeem met duidelijke documentatie en het oprecht meedenken met de klant onderscheid CardGate zich.

    Review door Robert, februari 14, 2015

    • 22222
    • 44444
    • 55555
    • 11111
    • 11111

    Er bestaat geen enkele pro-activiteit. Verwerken van de documenten gaat niet erg snel. Ze laten op geen enkele manier blijken dat ze betrokken zijn bij het proces. Acceptatie duurde verschrikkelijk lang en was complex, omdat Cardgate creditcarddiensten afneemt bij een derde partij. Klantenservice is arrogant en onredelijk.

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop