Folkpay

Cashper

cashperCashper, the friendly financer, is een innovatieve Nederlandse organisatie die zich volledig richt op het ontwikkelen en aanbieden van achteraf betaaloplossingen voor webwinkeliers. Wij hebben jarenlange ervaring in het verstrekken van consumentenkredieten. Daarnaast werken we samen met de beste specialisten op het gebied van online transacties.

Met Cashper betalen klanten achteraf na ontvangst van de bestelde producten. De klant heeft daarbij twee keuzes; in een keer betalen binnen 14 dagen of betalen in termijnen. In beide gevallen betaalt Cashper de webshop het uitstaande bedrag in een keer uit. Te weten, 14 dagen na verstrijken van de factuurdatum. De klant betaalt vervolgens zijn bestelling aan Cashper.

Gratis leadgeneration en gratis marketing
Cashper onderscheidt zich ten opzichte van andere aanbieders door de inzet van gratis leadgeneration en intelligente marketing mogelijkheden. Met onze ruime ervaring met online dienstverlening hebben wij een groot consumentenbestand opgebouwd waarmee we actief marketing voor de webshops bedrijven. Een webshop komt daarmee maandelijks onder de aandacht bij minstens 5.000 nieuwe, unieke consumenten die voldoen aan het klantprofiel van de webshop.

Daarnaast brengen wij aanbiedingen van een webshop extra onder de aandacht bij consumenten die via Cashper betalen. Hoe gaat dat in zijn werk?

            Cashper plaatst aanbiedingen van een webshop op de persoonlijke login pagina van
            Cashper consumenten die al eerder bij de betreffende webshop hebben gekocht.

            Deze aanbiedingen zijn afgestemd op de beschikbare bestedingsruimte van de
            consument.

            Met één klik op deze aanbieding bestelt de consument rechtstreeks bij de webwinkel.

            Heeft de consument een positief betaalgedrag? Dan verruimt Cashper de
            bestedingslimiet en stemt het advertentieaanbod af op deze bestedingsruimte.

Langer klant met Cashper

Cashper heeft bovendien een eigen incasso-organisatie. En dat is nieuw in de markt. Wanneer klanten alsnog aan hun verplichtingen hebben voldaan, kunnen zij  worden geheractiveerd voor de webshop. Met Cashper blijft een consument dus langer klant bij webshops. 

Gebruiksvriendelijk beheer
De orderapplicatie van Cashper is zeer gebruiksvriendelijk en kan voor iedere webshop toegankelijk worden gemaakt. Via deze beveiligde internetapplicatie kan een webshop alle door Cashper geaccepteerde bestellingen inzien en beheren. Administratieve gegevens kunnen direct worden ingelezen in het boekhoudprogramma van de webshop. Cashper biedt als enige deze mogelijkheid.

Kosten Achteraf Betaalmethode Cashper:

Aansluitkosten: GRATIS

Abonnementskosten: GRATIS

Transactiekosten: €1,98 (incl. BTW) + 3,25% van het transactiebedrag

 

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Cashper!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshop en/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. Schrijf een Review