Folkpay

ConCardis

concardislogoConCardis is een Duitse creditcard acquirer met hoofdkantoor in Frankfurt. Sinds begin 2011 kunnen ook Nederlandse en Belgische ondernemers gebruik maken van de diensten van Concardis en profiteren van de voordeligste tarieven van de markt. Er worden naast het zeer scherpe transactietarief (standaard al 2,5%!) geen verdere kosten in rekening gebracht bij de ondernemer. Een unieke pricing op de Nederlandse markt waarmee Concardis zich weet te onderscheiden van de concurrentie.

Op het moment zijn er alleen ecommerce creditcard acceptatie overeenkomsten bij ConCardis mogelijk in combinatie met een Ogone Payments internetkassa. Wellicht komen hier in de toekomst meerdere Payment Service Providers bij waarmee een ConCardis overeenkomst te koppelen is. Tot die tijd zijn de overeenkomsten voor Ogone klanten te verkrijgen tegen de volgende tarieven:

Visa

2,5%

Master Card

2,5%

Maestro

2,5%

Visa Electron

2,5%

De standaard uitbetalingstermijn is twee wekelijks en er zijn geen minimale transactiekosten!

Aansluitkosten

GRATIS

Charge Back kosten

GRATIS

Refund kosten

GRATIS

MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa

GRATIS

 Heb je een Ogone Payments internetkassa en wil je graag gebruik maken van deze zeer voordelige actie? Vraag dan direct een overeenkomst aan via info@ipsconsult.nl  (geef als onderwerp aan; “ConCardis overeenkomst”). Zij zullen u een overeenkomst ter ondertekening toesturen die u vervolgens met de nodige bijbehorende documenten in kunt sturen naar ConCardis.

Heeft, of verwacht, u een creditcard omzet van meer dan €200.000,- op jaarbasis? Vraag dan een offerte aan via info@ipsconsult.nl (geef als onderwerp “Offerte ConCardis”). Zij zullen voor u het voordeligste aanbod in de markt realiseren en het voorstel naar u toe sturen.

Ook de online betaalmethode Giropay (Duitse iDeal variant) is op aanvraag verkrijgbaar bij ConCardis.

Vergelijk ConCardis met andere credit card acquirers op prijs –> Internetkassa.nu

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over ConCardis!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshopen/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. Schrijf een Review