Folkpay

Easy iDeal

Easy iDeal is een collecterende payment service provider (psp), die zich alleen richt op de  acceptatie en verwerking van iDEAL-transacties.

Easy iDeal biedt het meest voordelige iDEAL-tarief van Nederland (€0,35), een volledig digitale registratie en een makkelijke implementatie van de internetkassa.

Easy iDeal is een onderdeel van Qantani Payments en richt zich specifiek op de mogelijkheid om iDEAL-acceptatie voor merchants mogelijk te maken. Easy iDeal rekent €0,35 voor iedere succesvol verwerkte iDEAL-transactie in uw webwinkel.

Daarnaast rekent Easy iDeal geen aansluit- en/of abonnementskosten, waardoor Easy iDeal een laagdrempelige en goedkope iDEAL-oplossing biedt.

De aanmelding en registratie bij Easy iDeal verloopt volledig digitaal.  U kunt de benodigde documenten en gegevens in de backoffice uploaden en na goedkeuring door Easy iDeal wordt uw account direct geactiveerd. Dit houdt in dat u snel van start kunt met de acceptatie van betaalmethode iDEAL binnen uw webshop.

De uitbetaling bij Easy iDeal is wekelijks. Iedere maandag worden gecollecteerde iDEAL-transacties aan de merchant uitgekeerd. De transactiekosten voor de uitbetaling worden niet ingehouden op de uitbetaalde (gecollecteerde) iDEAL-transacties. De gecollecteerde iDEAL-gelden worden wekelijks volledig aan de merchant uitgekeerd, de facturatie van de transactiekosten vindt maandelijks achteraf plaats.

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

X

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

X

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

X

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

X

Click and Buy

Wereldwijd

X

SofortBanking

Europees

X

PayPal

Wereldwijd

X

Wallie Card

Wereldwijd

X

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

X

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

X

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

X

Aansluitkosten: GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten: GRATIS

Vergelijk Easy iDeal met andere PSP’s op prijs -> Internetkassa.nu

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van Easy iDeal met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met Easy iDeal is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Enkele van deze kant en klare plugins zijn bij Easy iDeal zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Wilt u direct gebruik maken van Easy iDeal? Dan kunt u zich via de volgende link registreren en kosteloos een account aanmaken. U kunt dan direct de benodigde documenten uploaden en starten met de acceptatie van iDEAL in uw webwinkel.

Help uw collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Easy iDeal!1 Review van “Easy iDeal”

  Review door Temme K, februari 12, 2015

  • 44444
  • 55555
  • 33333
  • 55555
  • 55555

  Prima helpdesk bij de aanmelding, en makkelijke implementatie. En niet onbelangrijk, een zeer goede prijs ;)
  Kan het zeker aanraden!

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop