Folkpay

HowPeoplePay

HowPeoplePay is een collecterende Payment Service Provider (psp), met een ruim aanbod aan betaalmethoden. U kunt de internetkassa van HowPeoplePay gemakkelijk binnen uw webwinkel integreren en naast iDEAL ook creditcard, eenmalige machtiging, PayPal en overboeking als betaaloplossing aanbieden.

HowPeoplePay is door Currence gecertificeerd en het betalingsplatform is volledig PCI DSS compliant, waardoor het voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van VISA en MasterCard.

Naast de reguliere betaaloplossingen biedt HowPeoplePay ook twee losse modules:

* HowPeopleShop: een alles-in-één oplossing waarbij de betaalkoppeling, een magento webshop incl. hosting en een automatische afletter- en facturatiemodule zijn geïntegreerd.

* HowPeopleMatch: Deze module zorgt ervoor dat uw facturen automatisch uw boekhouding in worden geschoten en na de betaling door uw klant automatisch worden afgeletterd en gesloten.

 

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

JA

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

JA

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

JA

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

X

Click and Buy

Wereldwijd

X

SofortBanking

Europees

X

PayPal

Wereldwijd

               JA

Wallie Card

Wereldwijd

X

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

X

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

X

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

X

Aansluitkosten: GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten: €10,- per aangeboden betaalmethode

Vergelijk HowPeoplePay met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Maak gebruik van de registratie link voor HowPeoplePay via IPS/Internetkassa.nu en je profiteert direct van een exclusieve korting op het iDEAL-tarief en de maandelijkse kosten voor betaalmethode iDEAL.

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van HowPeoplePay met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met HowPeoplePay is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, Moodle, virtuemart, cubecart, zencart, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Veel van deze kant en klare plugins zijn bij HowPeoplePay zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help uw collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over HowPeoplePay!2 Reviews van “HowPeoplePay”

  Review door Herman, juli 25, 2013

  • 11111
  • 33333
  • 22222
  • 11111
  • 11111

  Als je overweegt met HowPeoplePay in zee te gaan kan ik kort zijn: niet aan beginnen. Helpdesk reageert zelden tot niet. Eenmaal ingelogd krijg je 30 duimendikke Engelstalige technische documenten voor je kiezen waar je je doorheen mag worstelen. Totaal niet gebruiksvriendelijk. Als ‘t uiteindelijk tot activatie komt mag je nog even twee maanden (!) wachten totdat je daadwerkelijk betalingen kunt gaan ontvangen. Hun tarieven lijken aantrekkelijk maar je krijgt er niets voor terug. Ten einde raad ben ik verder gaan kijken en bij TargetPay terecht gekomen. Mooi overzicht van kant-en-klare plugins waar je direct mee aan de slag kunt. Binnen 36 uur was alles geregeld en had ik de eerste iDEAL betaling al binnen. Zo kan ‘t dus ook…

  Review door HowPeoplePay, augustus 20, 2013

  Beste Herman,

  Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u slechte ervaringen heeft met HowPeoplePay. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 altijd bereikbaar per email en telefoon. Buiten deze uren wordt de telefoon beantwoord door onze telefooncentrale die u in geval van spoed kan doorschakelen naar een medewerker. Onze uitgebreide documentatie, die bedoelt is voor de webshop ontwikkelaar, is idd in het Engels. Als u gebruik maakt van onze kant-en-klare plugins heeft u deze echter niet nodig. Dan hoeft u enkel de codes die u van ons krijgt in uw shoppingcart systeem te plakken. 2 maanden wachten na activatie is onjuist. Als alle documentatie compleet is kunt u bij HowPeoplePay dezelfde dag nog betalingen processen.
  Wij maken graag onze excuses indien u dit anders heeft ervaren. Kunt u contact met ons opnemen via info@howpeoplepay.com of +31 (0) 20 6234029?

  Met vriendelijke groet,
  HowPeoplePay

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop