Folkpay

ICEPAY

Collecterende Payment Service Provider ICEPAY biedt een divers aanbod van online betaalmethodes, geavanceerde webshop modules & extra features binnen 1 overzichtelijk account voor online betalen. ICEPAY biedt voor kleine webshops én voor grote retailbedrijven betaaloplossingen. U heeft de keuze uit 4 accounts, zodat u het ICEPAY account kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw online activiteiten. Bij ICEPAY kiest u voor een betaaloplossing die zorgt voor snel, simpel en veilig online betalen.

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

JA

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

JA

American Express/AMEX

Wereldwijd

JA

JCB/CUB

Wereldwijd

JA

Diners Club

Wereldwijd

JA

Maestro

Wereldwijd

JA

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

JA

Click and Buy

Wereldwijd

X

SofortBanking

Europees

JA

PayPal

Wereldwijd

JA

Yourgiftcard

NL

JA

Bankcontact /Mister Cash

BE

JA

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

JA

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

JA

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

XXXX

XXXX

XXXX

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

JA

Aansluitkosten:                                                GRATIS (bij Giropay acceptatie wel €60,- jaarlijkse contributie, Credit Card acceptatie €125,- jaarlijkse contributie en AMEX €250,- jaarlijkse contributie)

Maandelijkse abonnementskosten:             €9,95 (RED account), €39,95 (GREEN account) of €99,95 (BLUE account)

Vergelijk ICEPAY met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van ICEPAY met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met ICEPAY is mogelijk voor o.a. Magento Advanced, Magento Basic, OpenCart, VirtueMart, VirtueMart 2, Drupal Commerce, PrestaShop, osCommerce, Übercart, Übercart 3, X-Cart, CubeCart 3, CubeCart 4, ZenCart en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Deze kant en klare plugins zijn bij ICEPAY zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over ICEPAY!



34 Reviews van “ICEPAY”

    Review door Kareltje, november 18, 2009

    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 33333
    • 33333

    Eindelijk een kassa die rekening houd met de startende ondernemers in het MKB.
    Geen aansluitkosten of abonnementkosten en veel goede betaalopties.
    ICEpay laat zien dat het ook op deze manier kan en het is eigenlijk schandalig dat er nog kassa’s zijn die hiervoor meer dan 100 euro per maand vragen voor dezelfde betaalmiddelen!

    Review door fred, februari 21, 2010

    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 33333
    • 33333

    Als iemand mij de plugin van cs-cart kan leveren, op hun site word deze shop nog niet ondersteund.

    Review door stein, maart 16, 2010

    • 44444
    • 33333
    • 44444
    • 33333
    • 55555

    ik heb iDEAL van icepay in mijn zen cart shop geïntegreerd. Ging heel makkelijk met de door icepay geleverde module.
    ik de toekomst breid ik misschien uit naar giropay en direct ebanking.
    het enige nadeel is dat ze alleen 1x per maand uitbetalen tenzij je 10 euro gaat betalen.
    ik denk dat ze wat geld verdienen aan de rente want bij andere aanbieders kan het vaak gratis meerdere malen per maand.

    Review door Luca, april 3, 2010

    • 22222
    • 22222
    • 33333
    • 11111
    • 33333

    Lange lijnen, moeilijke communicatie.
    Bieden wel buitelandse betaalmethoden aan, maar deze zijn niet in de taal van het land. Bevestigingsmail in het Engels voor een Duitse klant bijvoorbeeld. Erg vervelend als deze klanten afhaken. BankOverboeking vanuit het buitenland volgens de informatie zonder IBAN en BIC blijkt niet te kloppen, aangezien het overgeboekt dient te worden op een Nederlands rekening nummer. Via accountmanger en technische helpdesk van het kastje naar de muur gestuurd. Voor de Belgische markt ontbreekt BankContact/MrCash als belangrijkste betaaloptie. iDEAL betalingen zijn relatief duur in vergelijking met andere PSP. Achteraf gezien heb ik spijt van mijn keuze… GEEN aanrader!

    Review door Martin, juli 26, 2010

    • 22222
    • 22222
    • 44444
    • 22222
    • 22222

    Ik gebruik Icepay nu 6 maanden. Als alles werkt is het een betrouwbare PSP. Maar de communicatie met de helpdesk verloopt af en toe moeizaam.

    In elk mailtje moet je verplicht je inlognaam vermelden, als je dat vergeet krijg je het mailtje terug.

    Er staat nergens op deze site vermeld dat je 10 euro per maand moet betalen na 6 maanden als je minder dan 100 euro transactiekosten hebt gemaakt. Dus als je minder als 120 Ideal transacties per half jaar hebt, betaal je 10 euro per maand.

    Tegenwoordig is een KVK inschrijving ook verplicht bij Icepay.

    Ik heb er toen de tijd voor gekozen omdat ik geen KVK nummer had, nu zou ik niet meer voor Icepay kiezen.

    Review door romeo, december 1, 2010

    • Not Rated
    • 44444
    • 55555
    • 44444
    • 55555

    Wij hebben eerst gebruikt gemaakt van Mollie voor onze X-cart webshop, maar wij slaagde er niet in om de betalingsmodule te implementeren en de klantenservice kon ons ook niet echt goed van dienst zijn.

    De implementatie van ICEPAY was binnen een paar minuten geregeld. De administrator menu is overzichtelijk en je hebt een duidelijk overzicht van de kosten.

    Je betaalt geen maandelijkse kosten, maar je moet wel voor minimaal €100 aan transactiekosten maken binnen 6 maanden. Anders moet je €10 per maand betalen totdat het bedrag is voldaan, opzicht valt dat reuze mee in vergelijking tot de andere PSP

    Review door Smiljana, december 18, 2010

    • Not Rated
    • Not Rated
    • 55555
    • Not Rated
    • 55555

    Klopt het dat het verdiende bedrag pas word uit betaald als € 250,00 hebt verdiend? Als dit zo is, dan is dit toch een onmogelijke optie als je niet veel verkoopt maar toch ideal en creditcard wilt gebruiken. Verdere systemen zijn er niet ivm de hoge maandelijkse kosten

    Review door C.Sezen, januari 14, 2011

    • 33333
    • 55555
    • 55555
    • 22222
    • 44444

    Ik gebruik nu Icepay een klein jaartje.
    In het begin ging het gewoon goed, maar de laatste paar maanden moet ik iedere 2 weken achter mijn uitbetalingen. Als je niet belt en er zelf achterna gaat betalen ze je gerust een weekje later uit. Als het bedrag wat ik moet ontvangen erg laag is ga ik er niet achterna en dan betalen ze je gerust een week later ofzo uit. Als het een flink bedrag is geworden en ik moet mijn debiteuren betalen dan ga ik er wel achterna tot het binnen is. Dan is het vaak later dan afgesproken. Dit vind ik erg jammer. Ik heb ook het eea uitgezocht maar volgens mij zijn er ongeregeldheden binnen het bedrijf en is icepay ook bezig met andere bedrijfjes opzetten. Al met al vind ik icepay zeker een aanrader als je een startende bent. het is erg goedkoop in vergelijking met de concurrenten.

    Review door KickOffice.nl, juni 5, 2012

    • 44444
    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 55555

    Wij maken ook gebruik van Icepay en ik ben er zeer tevreden over. Ik wacht nu nog op een achteraf betaalmethode zoals afterpay.

    Review door Luc van Zelst, november 12, 2012

    • 11111
    • 33333
    • 44444
    • 11111
    • 11111

    Waardeloze support. Een jaar geleden was het nog wel prima, toen heb ik ook eens gebeld. Maar ik heb het idee dat er nu studentjes zitten met minimale kennis. Ik had 2 webshops met dezelfde configuratie. Bij 1 webshop werkte alles prima, bij de andere niet. De helpdesk gaf aan dat het aan de versie van Joomla lag, terwijl ik vooraf al aangegeven had dat ik 2 winkels had met dezelfde configuratie waarbij het bij de ene wel prima werkt. Kortom, een smoes en nog een slechte ook. Daarna bleef het heel lang stil. Uiteindelijk lag het aan een corrupte database tabel van Icepay. Voor een leek was dit onmogelijk te achterhalen, ik heb er een dag aan gezeten. Waardeloze support dus tegenwoordig. Ze willen te snel groeien denk ik, maar ze kunnen beter de klanten die ze hebben koesteren. Ik zou even verder kijken.

    Review door Roy, april 20, 2013

    • 11111
    • 11111
    • 33333
    • 11111
    • 33333

    ICEPAY is een zeer onbetrouwbare partner gebleken voor Credit Card betalingen in de afgelopen 6 jaar. We hebben ICEPAY bij een 10 tal klanten geïmplementeerd… en geen van onze klanten is tevreden.

    Onze conclusie: het zijn gewoon onbetrouwbare dieven!..

    Onze zogenaamde reseller beloning hebben we nooit gekregen (zeker 6maal geklaagt; en toegezegt; maar nooit gekregen (3000 euro!;)

    Ervaring implementatie: iedere 6 maanden hebben ze een andere CC aanbieder waardoor het papierwerk iedere 6 maanden afwijkt. 1 klant ben ik verloren omdat ICEPAY het niet voor elkaar kreeg om binnen 4 maanden een aansluiting te voorzien (tijdens de aanvraag waren ze van CC partner veranderd waardoor mijn klant wederom alle papierwerk moest aanleveren; zeer frustrerend).

    Ervaring kosten: (meegemaakt bij 3 klanten) na 6-12 maanden klant te zijn, verhoogt ICEPAY opeens haar maandelijkse kosten (naar 350 euro!!!)

    Van de 12 payment service providers die we hebben geimplementeerd in het verleden, is ICEPAY de minst betrouwbare gebleken.

    1 Voordeel: ze hebben wel lekkere vrouwelijke account managers (om de eigenaar te plezieren?)..

    Review door ICEPAY, juli 16, 2013

    Reactie van ICEPAY op de review van gebruiker ‘Roy’.

    ICEPAY wil graag reageren op de situatie zoals deze is beschreven door gebruiker ‘Roy’ op deze website.

    De klant geeft aan al 6 jaar gebruik te maken van ICEPAY. Wij hebben tot op heden nooit de beschreven klachten van deze klant ontvangen. Wij raden klanten aan indien er problemen zijn met het account of betalingen, of wanneer er onduidelijkheden zijn over onze diensten om contact op te nemen met ICEPAY.

    De negatieve ervaring van de deze klant is gebaseerd op een website die in overeenstemming met onze algemene voorwaarden is afgesloten. Onze klanten zijn vanuit Nederlandse wetgeving en onze toezichthouder verplicht om hieraan te voldoen.

    ICEPAY is constant bezig haar service nog beter te maken en de klant duidelijk te informeren. Mocht u vragen hebben over de dienstverlening van ICEPAY dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via e-mail: info@icepay.com of telefonisch: +31 20 700 99 90.

    Over ICEPAY:
    ICEPAY is een payment service provider die betaaloplossingen biedt voor uw website of webshop. Met één ICEPAY Account beheert u alle online betalingen. Wij verzorgen een veilige afhandeling van betalingen op uw website en bieden u een duidelijk inzicht in transacties. Onze lokale service, gemakkelijke integratie en complete aanbod maken ICEPAY een betrouwbare partner voor uw online activiteiten.

    Review door Quadfun, augustus 4, 2013

    • 11111
    • 11111
    • 44444
    • 11111
    • 11111

    Gebruik nu ICEPAY, en totaal niet tevreden over de dienstverlening.
    Je moet alles dubbel controleren.
    Ze hebben ook al 2 keer gemist met het uitbetalen +- 4000 euro verschil.
    Ik zou echt beginnen denken dat ze het bewust doen!
    Nadat ik dat ik dit toevallig had opgemerkt, kreeg ik een mailtje met foutje in de software !!
    Dit kan niet volgens mij.
    Vroeger had ik Multisafepay en dit was altijd correct!
    Ik geef ze nog 1 kans, bij de volgende verkeerde of te laat uitbetaalde ga ik terug naar Multisafepay.
    Een verwittigd man is er 2 waard.
    Gaan aanrader ICEPAY.

    Review door ICEPAY, september 5, 2013

    Reactie van ICEPAY op de review van gebruiker ‘Quadfun’.

    Vervelend om te lezen dat u niet volledig tevreden bent met de dienstverlening van ICEPAY.

    ICEPAY is constant bezig haar service nog beter te maken en de klant duidelijk te informeren. Mocht u vragen hebben over de dienstverlening van ICEPAY dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via e-mail: info@icepay.com of telefonisch: +31 20 700 99 90.

    Over ICEPAY:
    ICEPAY is een payment service provider die betaaloplossingen biedt voor uw website of webshop. Met één ICEPAY Account beheert u alle online betalingen. Wij verzorgen een veilige afhandeling van betalingen op uw website en bieden u een duidelijk inzicht in transacties. Onze lokale service, gemakkelijke integratie en complete aanbod maken ICEPAY een betrouwbare partner voor uw online activiteiten.

    Review door Theo, december 28, 2013

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Geloof niet in de praatjes van Icepay, het zijn ordinaire oplichters!

    We zijn nu twee keer opgelicht, eerst voor een paar honderd euro, maar de laatste keer zijn we voor meer dan 10000 euro het schip in gegaan. Ze sluiten zonder waarschuwing je webwinkel af, genereren valse chargebacks en sturen hun juridische afdeling op je af. Dan heb je als kleine ondernemer niet zoveel keuze, je bent of je geld kwijt of je bent nog meer kwijt aan advocaat en andere juridische kosten.

    Echt blijf ver bij deze gasten uit de buurt…

    Review door Vincent, juli 8, 2014

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Icepay vond het nodig eenzijdig mijn contract van gratis naar betaald om te zetten. Vervolgens hebben ze maandelijks bedragen afgeschreven voor een plugin die niet functioneerde. Toen ik dat wilde opzeggen, probeerde ze mij aan een jaarcontract te houden, wat volgens de Nederlandse wet natuurlijk helemaal niet mag. Toen volgde een schriftelijke bevestiging van uitschrijving, echter blijkt nu, blijven ze gewoon bedragen afschrijven.

    Wat Theo zegt, een juridische procedure kost meer, dan je geld terug krijgen, daar spelen ze gewoon op in. Ook ik overweeg juridische stappen. Zal iig mijn verhaal zo breed mogelijk delen, zodat ik andere kan behoeden dezelfde foute keuze te maken.

    Review door Marvin, december 2, 2014

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Waardeloos bedrijf, reageren langzaam op email (~30 dagen verder, meerdere emails verzonden). Wordt zonder enige melding overgezet naar duurder account en moet dit nu afkopen. Prijzen op de site zijn ook misleidend. Doe je zelf een plezier en zoek verder naar een goede PSP

    Review door Iwein Fuld, februari 4, 2015

    • 11111
    • 33333
    • 44444
    • 11111
    • 22222

    Niet doen, Mollie is veel beter. Op papier ziet het er goed uit, maar in de praktijk maken ze er niets van waar. Belangrijkste ergernissen zijn de bijzonder slechte support en procedures (CC, opzeggen). Kost vreselijk veel tijd en hoofdpijn.

    Uiteindelijk met je met ICEPAY veel duurder uit en het kost klanten.

    Review door Hans, oktober 2, 2015

    • 11111
    • 22222
    • 33333
    • 11111
    • 22222

    Zo ontzettende slechte service!

    Het enige goede aan Icepay zijn de betaalmehtoden die ze aanbieden, maar laten we eerlijk zijn, dat is hun core business.

    De medewerkers bij Icepay zijn bot en onvriendelijk en support tickets worden gewoon gesloten ZONDER een antwoord. Ik heb zelden zo’n slechte service meegemaakt.

    Review door George, oktober 15, 2015

    • 44444
    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 55555

    Gebruik ICEPAY nu twee jaar. Goede psp waar je ook goed zit als je business groeit. Veel betaalmethode tegen scherpe tarieven en voor belangrijk: veel technische know how. Sinds ik een account manager heb ben ik helemaal tevreden!

    Review door J.S., oktober 28, 2015

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Als webwinkel hebben wij inmiddels een punthoofd gekregen van betalingsprovder Icepay. Zeer veel uitval van hun systeem (vaak hetzelfde euvel) en geen enkel gevoel van urgentie om dit adequaat op te lossen.
    IT afdeling lijkt zeer incapabel. Hetzelfde geldt voor de supportmedewerkers.
    Sterke afrader!!!!

    Review door Karel, oktober 29, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Mooi product, magento module is de best in de Nederlandse markt

    Review door Erik, december 17, 2015

    • 11111
    • 33333
    • 33333
    • 11111
    • 11111

    Niet aan beginnen, zeer slechte support en onbekwame techneuten

    Review door Frans de Vries, januari 28, 2016

    • 11111
    • 22222
    • 22222
    • 11111
    • 11111

    Verschrikkelijk, a.u.b. niet aan beginnen, amateuristische en slechte implementatie, vele koppelingen niet mogelijk, helpdesk hoor je nooit meer iets van, vrijwel altijd onbereikbaar.

    Review door Intergard, februari 12, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Over de hele linie slecht, zowel op technisch gebied als wel op support. Koppelingen kunnen ze niet verwerken voor multistore Magentoshops, vaak storingen en van de helpdesk hoor je nooit meer wat. Een echte AFRADER, nooit aan beginnen!

    Review door Philip, april 2, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    OPLICHTERS !
    Opzeg wegen dubbele betalingen, mankementen in hun ssyteem.
    Enkele dagen te laat met opzeggen, we moeten nog een volledig jaar door blijven betalen, serieuze omzetverlies geleden door gebreken aan hun systeem. Ze beantwoorden geen case. Blijven incasso sturen ook al zijn alle facturen betaald ook die van de opzegperiode sinds 09/2015. Bevestiging gekregen voor opzeg creditkaart maatschappij op 21/09/2015 via hun, zojuist weer een nieuwe factuur ontvangen hiervoor. Onmogelijk om hun te contacteren !

    GA NIET IN ZEE MET ICEPAY, u zal het zich beklagen.

    Review door Kevin, mei 9, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Triestige dienst die ‘icepay’ Zelf aangetekende brieven worden niet aangenomen! het zijn gangsters!

    Review door Jos, juni 4, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 33333
    • 11111
    • 33333

    Zoek je een betrouwbare betalingsprovider? Dan moet je niet bij IcePay zijn. Ze factureren extra kosten aan je door zonder je hiervan op de hoogte te stellen. De extra kosten zijn onterecht gefactureerd maar retour storten doen ze niet. IcePay moet snel van de markt gehaald worden. Zooitje, amateuristisch, niet betrouwbaar, niet doen!

    Review door J. de Vries, juni 14, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Vreselijk! Een jaarcontract moet drie maanden voor afloop opgezegd worden. Dit is al lang. Maar dan, als je net te laat bent, dan zit je er gewoon nog een jaar aan vast! En tussentijds kun je dan niet opzeggen, ook niet met een opzegtermijn van drie maanden, nee gewoon het hele jaar. Echt vreselijk. Klantenservice is ook vreselijk. Niet doen dus, met Icepay in zee gaan.

    Review door Edwin, augustus 25, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    1. Zéér slechte helpdesk, alle problemen worden op ONS afgewenteld, terwijl wij zéker weten dat de fout niet bij ons ligt.
    2. Verplicht 400 transacties per maand afrekenen (contract werd overgezet naar nieuwe voorwaarden, oorspronkelijk gold dit nioet voor ons) terwijl wij maar 50 transacties per maand hebben. Oftewel een prijsverhoging van 40%!!

    Geen zaken doen met deze club!!! NIET DOEN!

    Review door john, september 4, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 22222

    Contracten worden eenzijdig continu aangepast. Op tickets wordt niet gereageerd. Tarieven stijgen almaar. Opzeggen lijkt onmogelijk. Verschrikkelijk bedrijf!

    Review door hans, september 6, 2016

    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111
    • 11111

    Wat een oplichters! Geen enkel antwoord op tickets en wel dreigen met incasso bureau’s. Mensen, wees gewaarschuwd!

    Review door Jeroen, november 11, 2016

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 55555

    Al jaren klant bij IcePay en eigenlijk alleen nog maar goede ervaringen met ze gehad. Mijn account manager denkt met me mee en is altijd goed bereikbaar.

    Review door Tom v H, januari 12, 2017

    • 11111
    • 11111
    • 44444
    • 11111
    • 11111

    Enorm slechte betalingsprovider. Maakt fouten met gegevens, stuurt zonder enige factuur een incasso bureau op mijn dak, sluit wurgcontracten af die automatisch verlengt worden als je niet na een jaar binnen 3 maanden opzegd, is prijzig terwijl ik het al lang niet meer gebruik en heel hun administratie is één dikke rotzooi.

    Ik werk met zeer veel payment providers maar Icepay is eruit bij ons bedrijf. Succes voor de mensen die nog dagelijks aan deze ellende vastzitten

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop