Folkpay

Over PSPcheck.nl

De website pspcheck.nl is voor en door internetondernemers.

Uiteraard is de website vooral bedoeld om reviews te lezen van collega ondernemers zodat je deze ervaringen mee kan nemen in je overweging welke Payment Service Provider en/of Acquirer het beste bij je past. Vergeet echter ook niet om zelf ook een review te plaatsen bij de Payment Service Provider en/of Acquirer waarmee u zelf ervaringen heeft. Op deze manier helpt u uw collega ondernemers net zoals u voorgangers ook u hebben geholpen!

 

qshopspartnerAls beloning voor het helpen van collega ondernemers middels het schrijven van een goede review/recensie zal Qshop Keurmerk een GRATIS toetsing en signaleringsverslag beschikbaar stellen! Mocht de ondernemer hierna overgaan tot een lidmaatschap bij Qshops Keurmerk, dan is daarnaast het restant van het lopende kwartaal ook nog eens geheel GRATIS!

En als klap op de vuurpijl zal na iedere 20e review een reviewer uitgeloot worden en die zal nog een EXTRA kwartaal geheel GRATIS gebruik mogen maken van het Qshops Keurmerk lidmaatschap! Dit komt bovenop het restant van het lopende kwartaal dat al geheel kosteloos beschikbaar is gesteld.

Uiteraard is iedere ondernemer vrij om gebruik te maken van deze beloning(en).

Zodra de review door de webmaster is goedgekeurd zul je een email ontvangen met daarin de gegevens waarmee je de beloning kan verzilveren.

 

Denkt u bij het plaasten van een review aan het volgende:

  • Hoe meer reviews er worden gepubliceerd des te sterker en serieuzer de gemiddelde “rating” is
  • Wees je ervan bewust dat jouw review een groot aandeel kan hebben in de keuze van je collega ondernemer voor het in gebruik nemen van een internetkassa
  • Hou het eventuele commentaar netjes en geef desbetreffende PSP of Acquirer ook de mogelijkheid om inhoudelijk op je review te reageren mochten zij van deze mogelijkheid gebruik willen maken

Voor en vergelijking van veel Payment Service Providers binnen Nederland en Belgie op zowel product als prijs verwijzen we u graag door naar www.internetkassa.nu Hier kunt u ook veel informatie vinden over de verschillende betaalmiddelen (inclusief gebruikersdemo’s) en Keurmerken en kunt u deze betaalmiddelen en keurmerken ook met elkaar vergelijken.

Mocht u aanbieder zijn van online betaalmiddelen of aanverwanten en u zou ook graag gepubliceerd willen worden op de website dan kunt u een mail sturen naar info@pspcheck.nl