Folkpay

Pay.nl

Pay.nl is een collecterende PSP en biedt een ruim aanbod aan van betaalmethodes. Niet alleen in debet- en creditcardacceptatie, maar ook voor micropayments is het een zeer geschikte partij voor online business. Door hun brede focus is hun klantenkring zeer divers en dus kunnen zij u goed kunnen helpen en adviseren met uw organisatie. Of het nu om webshops, sites met online content of downloads gaat: zij maken online betalingen mogelijk én makkelijk!

De PSP-branche is een commerciële branche die veel te maken heeft met wetten, regels en systeemveiligheid. Zodoende heeft de onderlinge concurrentie er goed voor gezorgd dat online betalen erg veilig is geworden. Maar het heeft nog lang niet haar plafond gevonden. Pay.nl is dan ook continu naar nieuwe internettechnologieën en juichen nieuwe betaalmiddelen toe.

Vanaf het begin richten zij zich alleen op de internetmarkt en dat bleek een goede keuze. Het is nu echt de place to be en geen bedrijf kan dat ontkennen. Zoveel bedrijven zijn al te vinden op het internet; de consument eveneens. Het internet is echt booming business! De rol van Pay.nl op het internet is simpel: Zij bieden goede en veilige technologie aan om te kunnen betalen op het internet. Daarbij mogen internationale afzetmarkten niet ontbreken. Voor de eindgebruikers bieden zij ook nog service bij betaling aan.

Op dit moment hebben ze 17 betaalmethodes om te betalen via Bank; Wallet; en Telefoon, waardoor ze ook al vertegenwoordigd worden in verschillende landen, maar ze zijn bezig hun aanbod uit te breiden met veilige betaalmiddelen die makkelijk in gebruik zijn. Ook als u al gebruik maakt van een betaalmethode die zij nog niet aanbieden, dan kunnen zij vast wel iets voor u betekenen. The sky is the limit!

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

JA

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

JA

Visa, Master Card

Wereldwijd

JA

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

JA

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

JA

Click and Buy

Wereldwijd

JA

SofortBanking

Europees

JA

PayPal

Wereldwijd

JA

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

JA

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

JA

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

JA

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

Maestro UK, Solo

UK

JA

Carte Bleue

FR

Binnenkort

Aansluitkosten: GRATIS tot €1000,-

Maandelijkse abonnementskosten: GRATIS tot €1000,-

Vergelijk Pay.nl met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Maak gebruik van de registratie link voor Pay.nl via IPS/Internetkassa.nu en je kunt gebruik maken van een exclusieve korting!

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van Pay.nl met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met Pay.nl is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, Moodle, virtuemart, cubecart, zencart, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Veel van deze kant en klare plugins zijn bij Pay.nl zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Tintel-Pay.nl!



58 Reviews van “Pay.nl”

    Review door Rob Zwolman, november 4, 2012

    Ik kan het alleen maar zeer positief noemen dat ik bij een vraag (via de website ingediend) direct werd gebeld door de accountmanager, terwijl ik in feite een gratis account heb om eea te testen voor een aantal websites. Deze accountmanager (Simon) heeft meerdere malen van alles geregeld en ik kan zelfs rechtstreeks met de ontwikkelaar van modules in contact komen om details door te spreken. Verder wordt ik middels een nieuwsbrief van alle technische aspecten op de hoogte gehouden, hetgeen voor mij (als ontwikkelaar van sites) belangrijk is. Kortom, zeer positief.

    Review door Stefan, januari 24, 2013

    Pay.nl heeft geen plugin voor Cubecart….dat is een slechte service!

    Review door Stefan, januari 25, 2013

    Hmmmm….
    Deze reactie kreeg ik terug van een mailtje naar pay.nl. Toch wel een goede service, moet ik zeggen :)
    ——————————-

    Beste Stefan,

    Wij zetten de ontwikkeling van een plug-in voor cubecart V5 op de agenda.
    Hou ons daarom de komende tijd in de gaten.

    Succes met uw webshop(s)

    Met vriendelijke groet,

    Simon Kroon
    Sales Pay.nl

    Review door Peter, april 26, 2014

    • Not Rated
    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 55555

    Het was binnen 15 minuten geregeld, de papierhandel was eenvoudig.

    Prijs top, zeker op MisterCash scheelt het veel.

    Review door sander, augustus 1, 2014

    • 55555
    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 44444

    Na een lange periode waarin pay.nl een slechte plugin voor Magento had en wij bijna waren overgestapt naar een andere partij lijkt het er nu naar uit te zien dat pay.nl een serieuze partij gaat worden. Ook de support wordt steeds beter.

    Review door Lars Jansen, juli 15, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Erg makkelijk te implementeren en goede service

    Review door Michel van 't Ende, juli 17, 2015

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 44444

    Prima te integreren in de webshop en de website is gebruiksvriendelijk.

    Review door Lia Timmermans - RAU Cosmetics, juli 20, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Super tevreden over de plugin die ontwikkeld is voor onze Shopware website. Na bijna twee jaar tobben met een buitenlandse aanbieder, heeft PAY.NL dit opgepakt. Korte lijnen en ben dagelijks blij met deze oplossing

    Review door Merel Pyhala, juli 20, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Super goede customer service, fijne integratie in mijn magento website en goedkope prijzen! Mensen betalen gewonen het liefst met Ideal, dus dit werkt super!

    Review door Marcel Diks, juli 27, 2015

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 44444

    Zeer tevreden, goede communicatie en duidelijk prijsbeleid. We gebruiken nu enkel iDeal en dat werk perfect. Ook nog een maand proeftijd af kunnen spreken.

    Review door Hollandi q, juli 29, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Zeer tevreden. Goede en snelle service. Lagere kosten. Wat wil je nog meer?

    Review door Balluca, juli 31, 2015

    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Een maand actief met pay.nl als betaalmethode. Zeer tevreden. Probleempjes worden snel opgepakt en prima communicatie.

    Review door Stichting Tour de Marienvelde, juli 31, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Vlot te koppelen, makkelijk in gebruik en vertrouwd de klanten. Super!

    Review door Prepshop BV, augustus 24, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Goed aanbod, goeie tarieven, eenvoudige implementatie in Magento, snelle betalingen … over alles dik tevreden!

    Review door Bas Bosboom, september 25, 2015

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Ik maak nu een maand gebruik van Pay.nl en kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben. De klantenservice is uitstekend, ze hebben we goed geholpen bij de implementatie en andere technische vragen. Ze denken ook graag en goed mee over mijn betaalmogelijkheden en onderneming. Beyond what is expected!
    De prijs van pay.nl is volgens mij zeer competitief.

    Kortom, ik ben erg tevreden!

    Review door Poppiesjop, oktober 9, 2015

    • 55555
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Zeer tevreden over de service en duidelijkheid van Pay.nl.
    Ik wist absoluut niets van webshops en heb met hun eenvoudige plug in zelf mijn betaalsysteem kunnen wisselen. Communicatie zeer duidelijk en snel!

    Review door Sieb, november 4, 2015

    • 55555
    • 33333
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    De service van Pay.nl is perfect. Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam. En ze betalen erg snel uit. Aanrader dus!

    Review door Myrna van de Louw, november 13, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Super tevreden!! Wordt altijd goed geholpen en proberen mee te denken om het optimale uit de webshop te halen. Super bedankt!

    Review door Ingmar Spit, november 20, 2015

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Wij zijn naar volle tevredenheid overgestapt op Pay.nl voor vrijwel al onze betaaldiensten van onze online sieraden webshop op het SEOShop platform. De communicatie voor zowel onszelf als onze klanten is bijzonder goed verzorgd. overtuigend zijn de betaalschermen op mobiel, de uitgebreide antwoorden op vragen bij het overstappen en de moderne faciliteiten. Prima!

    Review door Erik, december 17, 2015

    • 44444
    • 11111
    • 33333
    • 44444
    • 44444

    éen van de duurste providers.

    Review door Pay.nl, december 17, 2015

    Duurste? Onze prijzen zijn all-in ;) waar vind je meer voor minder?

    Review door Jonathan, december 21, 2015

    • 44444
    • 44444
    • 33333
    • 44444
    • 44444

    Na eerdere ongunstige ervaringen met andere (vrij grote) PSP’s, de overstap gemaakt naar Pay en tot nu toe zonder negatieve ervaringen! Pay doet wat het belooft en houdt ons tot nu toe best blij.

    Review door Fons van Oosterhout, december 28, 2015

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij zijn onlangs gestart met onze webshop hethoutenros.com
    De implementatie van pay.nl gaat erg gemakkelijk, snel en het verloopt prettig.
    Complimenten aan het team van pay.nl

    Fons van Oosterhout
    hethoutenros.com (voor al uw laser en graveer producten
    https://www.pay.nl/uwmening

    Review door Jette, januari 4, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Pay.nl werkt ontzettend eenvoudig. Het systeem is overzichtelijk, werkt snel en de klantenservice is erg behulpzaam.

    Review door MEIPOS LED verlichting, januari 8, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Overgestapt naar Pay.nl met vrijwel al onze betaalmethodes. Dit verliep soepel en de technische ondersteuning is accuraat en snel!
    Gunstige prijzen en veel keus aan betaalmethodes. Een aanrader!

    Review door Michaël van Vuuren, januari 14, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Overstap ging supermakkelijk, goede klantenservice met ruime openingstijden.

    Review door M Planken, februari 4, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Als startende campagne binnen de gezondheidsbevordering hebben we veel steun gekregen van Pay.nl. Ze dachten sterk mee in de wijze waarop we een merchandising wegschop snel en eenvoudig konden realiseren. De snelheid en de klantvriendelijke insteek maakt dat we erg tevreden zijn over .pay.nl als payment provider.

    Review door Rene, februari 9, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Gebruik de module voor Opencart. Deze werkt perfect maar nog belangrijker de service is super. Aanpassingen zijn altijd mogelijk en ze denken met je mee. Toppers!

    Review door Shops4All, februari 10, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Gemakkelijk en snelle implementatie. Verademing in vergelijking met mijn vorige PSP.

    Review door Milan, februari 15, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Al een tijdje klant bij Pay.nl. Zeer positieve ervaringen, WooCommerce integratie is top, back-end en app van Pay.nl zijn goed en fijne en snelle support.

    Review door Bart, februari 23, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • Not Rated

    Inmiddels maak ik bijna 2 maanden gebruik van Pay.nl en ben er zeer over te spreken. Klantenservice is beleefd, professioneel en ze helpen je graag bij het implementeren of oplossen van problemen. Aanrader!

    Review door Seppe, februari 23, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Zéér tevreden! Het wijst zichzelf uit en anders is er de geweldige supportdienst, ook op de latere uren. Een aanrader!

    Review door Rik, februari 26, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Ik heb totaal geen reden om te klagen over Pay.nl. Integendeel, het werkt zeer gemakkelijk, service is goed, voor je account moet je even wat regelen, maar dit is i.v.m. de veiligheid alleen maar goed!

    Maak slechts gebruik van iDeal en moet zeggen, werkt prima!
    Zou het zeker aanraden aan kennissen.

    Review door Gerlofke, februari 29, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Gemakkelijke implementatie. Prima helpdesk die goed communiceert. We zijn erg tevreden.

    Review door Doedens, maart 7, 2016

    Pas een maand in gebruik maar alles loopt als vanzelf; fijn!

    Review door L. Jorna, maart 11, 2016

    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555
    • Not Rated

    Goede start gemaakt en prima hulp van de helpdesk.

    Review door Rob Gravesteijn, maart 11, 2016

    Sinds een maand werken wij met Pay.nl tot volle tevredenheid. Ga zo door.

    Review door brikkon, maart 18, 2016

    • 44444
    • 33333
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Intuitieve interface en snel op te zetten. Authorisatieprocedure is strikt maar correct en ik werd snel en persoonlijk geholpen. Verder werkt alles soepel.

    Review door Van der Plas & Onderwater BV, april 22, 2016

    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555
    • 33333

    Ik kan alleen maar positief zijn op het hele pakket. Wij gebruiken dit in combinatie met ons debiteurenbeheer en administratiepakket. Alles loopt vanaf het begin vlekkeloos.

    Review door Shopcore.nl, mei 24, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Pay.nl heeft een goed werkende plugin voor Magento. De tarieven voor achteraf betalen via Billink zijn erg gunstig. Het is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld AfterPay.

    Review door Hippekinderspullen, mei 27, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Nu ca een maand in gebruik en alles verloopt zonder problemen. Contact met helpdesk is erg goed.

    Review door vincent, juni 10, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 33333

    Fijne Club, vele mogelijkheden en betaalmethodes. ook het contact is goed. alleen nog een beetje jammer dat het nog niet echt lekker werkt met onze huidige seoshop en het feit dat de draadloze pin nog niet via de api werkt. verder top!

    Review door Anita Kievit, juni 27, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij zijn zeer tevreden over Pay. We gebruiken het nu ruim een maand en ik zou het niet meer willen missen. Eenvoudig te implementeren en eigenlijk werkte alles direct.

    Review door Roeland, juni 30, 2016

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Zeer tevreden, technisch zijn er geen problemen en voor alle instellingen kan je direct op hun medewerking rekenen. Ze zetten alles keurig op zoals je wil en antwoord meteen. Top!

    Review door Oh'Jackie Musthave fashion, juli 5, 2016

    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Zeer tevreden, hulpvaardige en vriendelijke hulp bij vragen en onduidelijkheden. Snel opgelost en inzetbaar. Kortom een tevreden klant!

    Review door Jan, juli 14, 2016

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 55555
    • 44444

    We werken vanuit Jahoma nu al enige tijd met Pay en het wordt nu dan wel eens tijd voor een recensie. Onze ervaring is dat de mensen van Pay heel behulpzaam zijn geweest en nog steeds zijn bij het koppelen van onze betaal-pagina’s aan hun systeem.

    In het begin was het echt pionieren omdat we zelf gebruik maken van een framework waar zij ook minder ervaring mee hadden.
    In het begin hebben we dus best wel wat vragen gesteld die we ook wel op de website hadden kunnen vinden.
    Ook al zijn we maar een kleine klant we hebben nooit het gevoel gehad dat we niet serieus genomen werden. De mensen achter de helpdesk van Pay zijn geweldig (Vooral Joost ;-) ).

    Review door Robèr Coolen, juli 18, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • Not Rated

    Werkt super, je hebt nergens geen omkijken naar!

    Review door Pieter ten Cate, augustus 19, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Super goede partij voor gemakkelijke online betalingen met een modernere interface dan andere aanbieders. Handig terug boeken, handige mobiele app en heldere en goede communicatie en ondersteuning voor de plugin. Wij zijn er blij mee!

    Review door Florien Bruggeman, oktober 5, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij zijn een half jaar geleden overgestapt naar pay.nl. vergeleken met onze vorige aanbieder is het goedkoper, overzichtelijker en ook de helpdesk is een stuk sneller.
    Tevens meer betalingsmogelijkheden, ideaal!

    Review door groenendijk, november 7, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Heb nu pay nadat ik eerst de ideal van ING had. Die laatste gaf te vaak problemen.
    Pay gaat tot nu toe probleemloos.

    Review door geert van dijk, november 11, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    eigenlijk direkt groot succes!
    Tja, als je begint met een webshop dan weet je niet wat je moet/kunt verwachten. Dus een betaalsysteem dat in beginsel gratis erop gezet kan worden heeft dan wel de voorkeur!
    NB: ik had wat problemen met het implementeren. Via de chat-functie kon dat snel en eenvoudig (en ook nog eens om 22:00!!) opgelost worden met een ZEER deskundige pay-medewerker. Uitbetalingen? Duidelijk en correct, elke maandag.
    Ik hoop nog lang klant bij pay.nl te mogen bijven.
    Geert van Dijk
    Arnhemse Fijnhouthandel

    Review door Nick Pollmann, november 21, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Wij werken al een aantal jaar samen met Pay.nl. Geweldig bedrijf. Goed klantenpaneel, snelle service.

    Review door Danny Singh, november 22, 2016

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Transparante tarieven, veel betalingsmogelijkheden en prima service.
    Dankzij Paynl kunnen mijn klanten FashionCheque in combinatie met iDeal afrekenen in mijn webshop.

    Review door Peters, november 24, 2016

    • 11111
    • 33333
    • 33333
    • 33333
    • 33333

    Lees goed de AV als je in zee gaat met dit bedrijf!

    Review door Goedkope Schoenen VELP, november 24, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Ook Goedkopeschoenenvelp.nl maakt gebruik van de Pay.nl. Heb er geen andere woorden voor dan “Fantastisch”.

    Niet alleen de service ze Pay.nl geeft maar ook de afhandelingen worden spoeding opgelost. Zit je ergens mee, dan weten zij meteen hoe je het kunt oplossen.

    Veel dank hiervoor en hopende op een lange samenwerking!

    Goedkope Schoenen VELP

    Review door Digitale Fotolijst Winkel, december 3, 2016

    • 11111
    • 33333
    • 33333
    • 11111
    • 11111

    Slechte Service!

    Van Pay.nl hoef je niet veel te verwachten. Blijkbaar erg druk bij support en geen tijd om problemen op te pakken. Ons account aangemeld, maar daarna ging er iets mis met de registratie. Via mail 3 x contact gezocht met support, maar behalve een aanmelding van het ticket geen inhoudelijke behandeling. Daarna telefonisch contact opgenomen; “oh wat vervelend, ja daar gaat mijn collega over, morgen komt hij er even bij u op terug”. Geen reactie mogen ontvangen. Wel de factuur “natuurlijk”, incasso gestoneerd, maar ook dan geen reactie.

    Review door NA Winter, december 21, 2016

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 44444

    Via Pay.nl hebben wij op vrij simpele wijze een donatiemodule kunnen activeren, zonder enige verplichtigen. Dit gaf ons de mogelijkheid vrij snel te schakelen toen we het geld als club zijnde vrij snel nodig hadden. De support afdeling was enorm behulpzaam en pro-actief om alles zo snel mogelijk te regelen. Pay.nl kent een makkelijke instap en prima support. Ik zou hun dan ook zeker aanbevelen voor bv startende ondernemers of verenigingen.

    Review door K. Onstenk, januari 13, 2017

    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555
    • 55555

    Via Pay.nl integratie met onze Shopify webshop. Dit werkt uitstekend. Alle betalingen worden moeiteloos verwerkt en nog geen storing of iets dergelijks meegemaakt. Voor ons als startende ondernemers ging de aanmelding snel en soepel.

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop