Folkpay

PayPal

Meld u aan voor PayPal en u kunt direct betalingen via creditcard ontvangen.

PayPal is specifiek ontwikkeld voor de consument en het internet en daardoor ‘s werelds meest gebruikte online betaalmethode. Met PayPal kunnen consumenten snel en veilig online betalen. In webshops, aan particuliere verkopers, maar ook onderling. De consumentenfocus komt tot uiting in de klantgerichtheid van PayPal: met de online betaalmethode is sneller en veiliger te betalen dan de meeste andere transactievormen. Sneller omdat door het ingeven van slechts een e-mailadres en wachtwoord een betaling kan worden gedaan. Veiliger omdat bank- en creditcardgegevens niet met andere partijen hoeven te worden gedeeld. Ook biedt PayPal een zeer krachtig fraudedetectiesysteem met het laagste fraudepercentage in de bedrijfstak. Door gebruik te maken van het internet is internationaal betalen heel eenvoudig. Daarnaast faciliteert het internet continue innovatie. Zo heeft PayPal hun betaalplatform opengesteld voor derden waardoor nieuwe verdienmodellen binnenkort live gaan voor mobiele toepassingen, televisie, gaming, sociale netwerken en consumentenelektronica.

Bekijk deze video om te zien hoe PayPal de toekomst van online betalen verandert.

De PayPal zakelijke rekening heeft de volgende functies:

 • Lage kosten. Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, geen annuleringskosten en geen minimumbetalingen. Lagere transactiekosten dan andere zakelijke rekeningen
 • Snelle instelling. Aanmelden en binnen enkele minuten aan de slag gaan. Geen extra software of hardware nodig
 • Beveiliging. PayPal is toonaangevend op het gebied van fraudepreventie en risicobeheersing en heeft 60% tot 70% lagere verliespercentages als gevolg van fraude dan andere zakelijke rekeningen
 • Netwerk van kopers. Een op de drie online kopers in de VS heeft een PayPal-rekening en elke dag melden zich over de hele wereld meer dan 58.000 nieuwe gebruikers bij PayPal aan.
Transactiekosten voor ontvangen betalingen (maandelijks) Kosten per transactie
€0,00 EUR – €2.500,00 EUR 3,4% + €0,35 EUR
€2.500,01 EUR – €10.000,00 EUR 2,9% + €0,35 EUR
€10.000,01 EUR – €50.000,00 EUR 2,3% + €0,35 EUR
€50.000,01 EUR – €100.000,00 EUR 1,9% + €0,35 EUR
> €100.000,00 EUR 1,5% + €0,35 EUR

Er is tevens een MICRO PAYMENT overeenkomst bij PayPal mogelijk, ideaal voor online gaming websites, tegen een tarief van 5% + €0,05 per transactie.

In Nederland heeft één op de vier online kopers een PayPal-rekening en kun je al bij 36 procent van de Nederlandse webshops met PayPal betalen. Het bedrijf is opgericht in 1998 en gevestigd in Californië. Sinds 2002 is PayPal een eBay-onderneming en heeft lokale vestigingen in 18 landen. PayPal Benelux is gevestigd in Amsterdam.

Aansluitkosten:                                                GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten:             GRATIS

Vergelijk PayPal met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van PayPal met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met PayPal is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Veel van deze kant en klare plugins zijn bij PayPal zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over PayPal!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshop en/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. 2 Reviews van “PayPal”

  Review door Leka, september 14, 2010

  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 22222
  • 44444

  Alles is redelijk tot goed. Maar de support kan beter. Beveiliging van accounts kan beter. Veel fraude. Er is echter nauwelijks een beter alternatief wanneer de werreld de markt is.

  Review door Marten, december 21, 2011

  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111
  • 11111

  Na jaren ervaring met PayPal ben ik tot de conclusie gekomen dat er voor iedereen zowel ondernemer als particulier een dag komt dat ze je rekening blokkeren. Het is mij nu 2 keer overkomen(business en premier account) en je kan discussiëren wat je wilt, maar ze gaan gewoon op zoek naar andere zaken om hun gelijk te krijgen. Op het laatst weet je niet meer wat nu eigenlijk de echte reden is dat ze “de toegang tot je rekening beperken”! Het vreemde is dat alle producten die wij verkopen op het internet te vinden zijn met PayPal als betalingsmogelijkheid! Maar dat boeit ze niet! Mijn advies is bespaar je de stress en begin er niet aan. Ga op zoek naar een echte creditcard processor!

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop