Folkpay

Paysquare

PaysquarelogoPaySquare is gespecialiseerd in de acceptatie en afhandeling van betalingen met MasterCard, Visa, JCB, CUP, Maestro, V PAY en – door een samenwerkingsverband – American Express. De vooruitstrevende dienstverlening kenmerkt zich door integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

 Als internetondernemer heeft u dagelijks te maken met online betalingen. U wilt dat deze snel, veilig en correct worden afgehandeld. Logisch, want een tevreden klant is nog steeds de beste reclame. U kunt bij ons terecht wanneer u internetbetalingen wilt ontvangen met zowel MasterCard, Visa, American Express en JCB. 1 loket voor 4 sterke merken. U dient de programma’s MasterCard® SecureCode™, Verified by Visa en J/Secure die betalingen op internet veiliger maken te ondersteunen.

Deze programma’s worden ondersteund door:

De kosten voor de acceptatie van creditcards bij Paysquare zijn:

Visa 2,9%
Master Card 2,9%
Maestro 2,45%
JCB 3,25%

De minimale creditcard transactiekosten zijn €0,60

Aansluitkosten €135,- éénmalig ingehouden van eerste uitbetaling
Charge Back kosten €24,-
Refund kosten GRATIS
MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa GRATIS

Het bedrijf betaald aan PaySquare een bijdrage van € 24 (BTW vrijgestelde dienst) per chargeback indien de chargebackratio gedurende 1 maand meer bedraagt dan 0,5% over het totaal aantal transacties. Deze € 24 per chargeback zal dan berekend worden over alle chargebacks van die maand.

Vraag nu direct een ecommerce overeenkomst Paysquare aan via IPS en ontvang de exclusieve korting van 50% op de aansluitkosten!

Vergelijk Paysquare met andere credit card acquirers op prijs –> Internetkassa.nu

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Paysquare!

Als beloning krijgt u tijdelijk een GRATIS toetsing en certificering en de rest van het lopende kwartaal vrij van lidmaatschapsbijdrage voor een Qshop Keurmerk lidmaatschap voor uw webshopen/of een gratis lidmaatschap voor de eerste 12 maanden bij het Veilig Betalen Keurmerk. 1 Review van “Paysquare”

  Review door Erik Pater, oktober 8, 2009

  • 44444
  • 44444
  • 55555
  • 44444

  Werd door mijn kassa doorverwezen naar Paysquare voor de credit card acceptatie en ben er tevreden over.
  Ondanks dat we geen weet hadden van het feit dat er alternatieven zijn voor de acceptatie van credit cards mogen we denk ik niet klagen.
  Tot op heden verloopt alles soepel al duurde het wel een paar weken voordat de aanvraag verwerkt was en we ook daadwerkelijk konden accepteren.
  De uitbetalingen zijn altijd keurig volgens afspraak en je kan makelijk online je overzichten inzien.
  De transactiekosten zijn (denk ik) heel redelijk al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet precies weet wat de concurenten met de prijs doen. En ookal zouden we ergens iets minder kunnen betalen, dan nog zou ik niet overstappen.
  Waarom zou je ergens mee stoppen als het goed gaat?

  Met vriendelijke groet,

  Erik Pater

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support