Folkpay

SofortBanking

Afgezien van het feit dat SofortBanking (voorheen DirectEbanking) door veel PSP’s word aangeboden als betaalmiddel kan dit ook direct via SofortBanking aangeboden worden.

SofortBanking is een absolute must voor iedere webshop die de Duitse, Oostenrijkse en Belgische markt wil bedienen!

SofortBanking is het snelst groeiende betaalmiddel in Europa en word al veelvuldig geaccepteerd in vooral Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds kort zijn ook Nederland, België en UK markten waarop DirectEbanking zich roert en steeds bekender word. Buiten Nederland is SofortBanking ook wel bekend onder de naam Sofortuberweisung/DirectEbanking.

DirectEbanking is “los” verkrijgbaar door aan te melden op de website van SofortBanking en tevens bij de volgende PSP’s:

Aansluitkosten:                                             €39,90 (tijdelijk GRATIS via deze link)

Maandelijkse abonnementskosten:         GRATIS

 

Vergelijk DirectEbanking met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van SofortBanking met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met SofortBanking is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Enkele van deze kant en klare plugins zijn bij SofortBanking zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over SofortBanking!
1 Review van “SofortBanking”

  Review door Mariska Schellekens, juli 17, 2011

  • 55555
  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444

  Mooie dienst.

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop