Folkpay

TargetPay

TargetPay is een collecterende PSP die zich vooral richt op de micro payments.

Bij Targetpay regelt u eenvoudig een betaalsysteem voor op uw website. U kunt uw bezoekers kleine en grote bedragen laten betalen via 090x nummers, Premium SMS, Achteraf Betalen, Mister Cash/Bancontact , SofortBanking en iDEAL. Bijvoorbeeld voor toegang tot bepaalde delen van uw site, het kopen van credits of het afrekenen van een winkelmandje.

Targetpay is uitermate geschikt voor:

  • Livediensten
  • Afrekensysteem in webshop
  • Dating profielensites
  • Betaalde download
  • Donatie
  • Betaalde toegang

Betaalmiddel

Land van gebruik

Beschikbaar bij PSP

iDeal

NL

JA

Eenmalige/doorlopende machtiging

NL

X

Rabobank MiniTix (Hyves Afrekenen, Rabo SMS Betalen)

NL

X

Visa, Master Card

Wereldwijd

X

American Express/AMEX

Wereldwijd

X

JCB/CUB

Wereldwijd

X

Diners Club

Wereldwijd

X

Maestro

Wereldwijd

X

SMS en 0900- IVR telefoonbetalingen

Wereldwijd

JA

Click and Buy

Wereldwijd

X

DirectEbanking

Europees

JA

PayPal

Wereldwijd

X

Wallie Card

Wereldwijd

X

Mister Cash/Bancontact-Banksys

BE

JA

KBC Online /CBC Online

BE

X

ING Homepay

BE

X

Dexia Direct Net

BE

X

Centea Online

BE

X

Tunz

BE

X

Giropay

DE

X

ELV

DE

X

Paysafecard

Wereldwijd

X

WebMoney

RU/Wereldwijd

X

UKash

Wereldwijd

X

FasterPay

UK

X

Maestro UK, Solo

UK

X

Carte Bleue

FR

X

Aansluitkosten:                                             GRATIS

Maandelijkse abonnementskosten:         GRATIS

 

Vergelijk Targetpay met andere PSP’s op prijs –> Internetkassa.nu

Maak gebruik van de registratie link voor TargetPay via IPS/Internetkassa.nu en de volgende kortingscode:

IDEIKN

Met deze code kunnen nieuwe klanten van TargetPay  gebruik maken van een exclusief actietarief van slechts €0,39 per iDeal transactie in plaats van standaard €0,49!

Om de integratie en implementatie van de internetkassa van Targetpay met de webshop software te bevorderen zijn er kant en klare webshop plugins op het internet te vinden.

Een dergelijke webshop plugin voor een koppeling met Targetpay is mogelijk voor o.a. Biedmeerwebwinkels, shoptrader, directshop, mijnwinkel, Vivendo, One Stop Webshop, oscommerce, Amember, interspire webshop, XT-Commerce, CREloaded, virtuemart, cubecart, zencart, moodle, magento, prestashop, cscart, xcart en übercart software en populaire weblog en CMS software zoals Joomla en WordPress.

Enkele van deze kant en klare plugins zijn bij Targetpay zelf verkrijgbaar en kun je direct van hun website downloaden.

Help u collega ondernemers in hun keuze en schrijf ook een recensie over Targetpay!

 



15 Reviews van “TargetPay”

    Review door Jeroen Botteghin, oktober 8, 2009

    • 33333
    • 11111
    • 33333
    • 33333
    • 44444

    Zal wel normaal zijn in die betaalwereld, maar wat betalen ze extreem laat uit! Ben benieuwd hoe dit bij de concurenten is maar kan me niet voorstellen dat ze dit bij alle sms betalingen zo is!
    Natuurlijk is het mijn eigen fout door me niet goed doordacht aan te melden en te accepteren maar als ik dit vooraf had geweten…

    Review door Sasha, oktober 24, 2009

    • 55555
    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 55555

    Gebruik het al een jaar en inderdaad. De smsbetalingen laten lang op zich wachten, maar als je eenmaal omzet hebt en die geldstroom loopt, dan is dat niet erg. Het is alleen de eerste paar maanden dat je lang op je geld moet wachten. Als je eerst een andere provider had, maakt dat ook niet zoveel uit, want dan krijg je daar nog geld van als het goed is. Ik ken iig geen smsprovider die veel eerder uitbetaald.

    Verder zouden ze wel meer betaalmogelijkheden kunnen aanbieden, vooral in andere landen, maar ik hoorde dat ze daar mee bezig zijn.

    Ik ben een tevreden klant van TargetPay

    Review door Julien, december 10, 2009

    • 44444
    • 33333
    • 33333
    • 33333
    • 44444

    Wij gaan Targetpay ook gebruiken voor de nieuwe gamewebsites en alles lijkt nog steeds naar volle tevredenheid.
    Misschien niet de allergoedkoopste oplossing, maar wel makkelijk om te implementeren en dat is als webdesigner niet onbelangrijk!
    Even afwachten hoe het gebruik zal zijn en wat de reacties van de klanten zijn, maar vooralsnog zijn we erg tevreden met de keuze voor Targetpay als internetkassa.

    Review door joost, augustus 8, 2010

    • 44444
    • 44444
    • 44444
    • 33333
    • 55555

    Geweldig systeem! Ik ben er totaal niet ontevreden over. Bij Targetpay ben ik ook goedkoper uit dan bij mollie.
    Ik heb nog nooit problemen gehad en ben ook gewoon goed uitbetaald.
    Alleen wel een min puntje vind ik de documentatie, vooral voor wat minder gevorderden is het lastig.

    Review door Rick, september 12, 2010

    Puur even een (min)punt dat mij opviel over de implementatie van TargetPay. Het bedrag wordt met GET of POST meegestuurd met de klant en is daardoor heel vatbaar voor manupilatie.

    Wie kent er nog http://www.thuisbezorgd.nl/ met de bestellingen van €0,01 voor een pizza?

    Review door Erwin, september 13, 2010

    Bij deze de reactie van TargetPay op de vorige review van Rick:

    “Reactie TargetPay: de parameters die via GET en POST gestuurd worden gaan onder water tussen de server van TargetPay en die van de merchant. Eindconsumenten kunnen hier geen invloed op uitoefenen en dus ook geen prijzen veranderen, zoals dat het geval was in de Pizza case”

    Review door Leka, september 14, 2010

    • 55555
    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 44444

    Hele goede PSP. Veel opties, geweldig! Verbeteringspunten prijzen en implementatie webshop zijn mogelijk. Ook een beter overzicht van inkomsten kan handig zijn, bijv een overzicht van een “portemonnee” met alle betaalmogelijkheden. Support nog niet nodig gehad.

    Review door Rick, september 26, 2010

    Bij deze een reactie terug op TargetPay.

    De eerder geposte conclusie heb ik getrokken op de beschikbare documentatie, bij nadere controle bij een van jullie klanten bleek deze conclusie echter onjuist. Excuses voor eventueel ongemak.

    Ik ben echter wel nog steeds van mening dat de documentatie over jullie implementatie dan wel verfijnd mag worden. Het zit hem in de manier waarop de volgende zin op meerdere manieren geinterpreteerd kan worden:

    “Als de consument zijn of haar bank geselecteerd heeft kan een link opgevraagd worden naar het internet bankieren. Dit kan door aanroep te doen via HTTP GET of POST naar…”

    Mijns inziens zou het duidelijker zijn om hierbij expliciet te vermelden dat het gaat om een server server request in plaats van een eenvoudige redirect.

    Review door Wouter Hoolwerf, januari 24, 2011

    • 44444
    • 55555
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Als eigenaar van een webdesign bureau en webshop voor dierbenodigdheden gebruik ik veelvuldig Targetpay.

    Targetpay gebruik ik voornamelijk voor Mister Cash of wanneer een klant van ons een zakelijk rekening heeft bij een bank die geen goede ideal pakketten bieden. Rabobank met 0,55 cent per transactie voor ideal en direct op rekening is bijvoorbeeld interessanter dan Targetpay.

    Desondanks ben ik zeer te spreken over deze PSP. Mister Cash is een groot pluspunt, aangezien de Nederlandse webshops die wij in ons beheer hebben 20% Belgische bezoekers krijgen. De implementatie is zeer eenvoudig. Voor vragen zijn ze ook makkelijk te bereiken.

    Twee puntjes van kritiek waarom ik 4 sterren geef en geen 5 is.

    - Het is jammer dat Targetpay geen creditcard betalingen en Giropay biedt.
    - 0,49 cent per transactie is een leuk lokkertje, maar in de praktijk is het 0,70 cent per transactie, behalve als je meer dan 10 transacties per dag hebt. Wanneer je meer dan 10 transacties per dag hebt, zijn er ook andere goedkopere oplossingen.

    Review door Liam, mei 14, 2011

    • 33333
    • 44444
    • 55555
    • 44444
    • 33333

    Ziet er allemaal goed uit deze PSP maar de uitbetaling is veel te laat. vb bij wallie maar om de 30 dagen? en dan moet er sowieso 25€ min. opstaan dit gaat nog als het goed draait met die betalingswijze. want de betalingen willen ze ook niet samen doen dus elke wijze wordt ook apart uitbetaald en moet dus altijd 25€ zijn per betalingswijze. aan de uitbetaling moeten ze nog serieus werken vindt ik.

    Review door Frank, mei 17, 2011

    • 55555
    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Ik ben erg tevreden over targetpay. Makkelijk te implementeren in de site, duidelijke software en prima klantenservice. Enige minpunt is het niet aanbieden van PayPal.

    Ik krijg veel aanvragen binnen waarom ik geen paypal aanbied. Als deze nog toegevoegd zou kunnen worden dan kan ik een bredere internationale markt aanboren. Dat gaat nu moeilijker.

    Review door Sven, augustus 26, 2011

    • 33333
    • 44444
    • 33333
    • 55555
    • 55555

    Helaas, heb ik vandaag als Belgisch bedrijf mogen ondervinden dat targetpay niet verder wil of mag werken met niet Nederlands cliënteel zonder Nederlandse KVK (Wel Belgische inschrijving in de kamer van koophandel en een geldig Belgisch BTW nummer).
    Zonder pardon en enige verwittiging werden de mogelijkheden tot Ideal en MisterCash/ Bancontactbetalingen uitgezet, Terwijl dit vorige week nog prima werkte.
    Volgens de Targetpay helpdesk is dit een gevolg van gewijzigde wetgeving ????

    Review door Bouwtekening Steigerhout, december 3, 2012

    • 33333
    • 33333
    • 44444
    • 33333
    • 44444

    Zeer goede PSP. Zijn veel opties, helemaal top!

    Review door EX-targetpay-user, juli 17, 2015

    • Not Rated
    • Not Rated
    • Not Rated
    • Not Rated
    • 11111

    Dont go with these losers!!!!!!!!!!!!!!!, the service is poor, they are extremely rude and they give false information to you as a customer, you are as client/customer totally unappreciated and used, a very big bummer for anyone who needs a payment processor for his/her website.

    Review door Chantal, september 24, 2015

    • 22222
    • 22222
    • 44444
    • 33333
    • 44444

    De prijzen voor iDeal transacties dalen gestaag en dat zal wel zo doorzetten.

Schrijf een Review

Overall Rating
Prijs
Aanbod Betaalmiddelen
Helpdesk Support
Implementatie in Webshop